Vijesti 10.02.2021. HUOJ

Grand PRix natječaj otvoren i za prijave iz regije

Prijave za najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte, Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, otvorene su do 4. ožujka 2021. godine u 18 sati.

Nagrada je priznanje stručnjacima za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi komunikacijskih projekata u prošloj godini. Nagrade će biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikacija godine i Grand Prix za razvoj struke. 

Grand PRix je tijekom proteklih godina doživio brojne promjene koje su temeljene na iskustvu i praksi članova žirija, potrebama prijavitelja i trendovima na tržištu. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je proteklih godina značajnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata. 

Nagrada ima kontinuitet dug već četrnaest godina te će se ove godine nagrada proširiti i van granica Hrvatske. Svoje projekte na ovogodišnji Grand PRix mogu prijaviti agencije, korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Pravila prijave projekata iz regije definirana su Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada, a prilika je to da se i naši nacionalni projekti okušaju i na regionalnom natjecanju u čak šest kategorija. 

Nacionalne projekte ocjenjivat će žiri od 13 članova dok će projekte iz regije ocjenjivati žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijavnica, pojedini rokovi, upute za prijavu te ostale korisne informacije potražite u materijalima, a slobodno se javite i na grandprix@huoj.hr.

 

Prijavnica

Upute za prijavitelje

Pravilnik o dodjeli godišnjih nagrada

 

Application Materials (English)

Application form

Guidelines for Aplicants

Regulations on the Annual Awards

Kolačići

Koristimo vlastite kolačiće i kolačiće treće strane kako bismo Vam mogli prikazati web stranicu i razumijeti kako je koristite, s pogledom na poboljšanje usluga koje nudimo. Ako nastavite s pregledavanjem, smatramo da prihvaćate upotrebu kolačića.