Vijesti Članovi

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski - tribina na temu: "How to win in sport and Sport Business - People and Performance Management"

10.10.2011.

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, Selska cesta 119, Zagreb,18. listopada 2011. godine u 18:00 sati organizira tribinu na temu:

“How to Win in Sport and Sport Business  - People and Performance Management”

Gost predavač je svjetski poznati profesor Francesco Bof s Bocconi škole menadžmenta (Italija). Profesor Bof je jedan od tvoraca sustava Capello Indexa, viši je profesor i izvršni koordinator obrazovanja SDA Bocconi u Milanu, privatni poslovni konzultant procesa i upravljanja projektima i razvoja poslovanja te je ujedno i istraživač u CERGAS-u (Istraživački centar za zdravstvo i socijalnu skrb). Član je međunarodnog FIFA Mastera za Sportski menadžment i Direktor MASan programa.

PROGRAM:

1. Organizacijski modeli i izbori, upravljanje ljudskim resursima (HR Management)
2. Menadžment i strategije sporta i nogometa na globalnim i lokalnim (glokalnim) natjecanjima (na primjeru nogometnog kluba FC Barcelona)
3. Sport i poslovanja (B2B i B2C), kao učinkovito mjerilo za ostale poslovne djelatnosti
4. Koncepti i alati za poboljšanje efektivnosti ljudskih resursa i upravljanja učinkom u sportu i nogometu
5. Sport i poslovne mogućnosti, projekti i mogućnosti...
6. Inovacije u ocjeni izvedbe: slučaj Capello Indeks projekta (Fabio Capello je jedan od najuspješnijih sportskih trenera u svijetu)
7. Kako kulturne razlike utječu na HR Management i izvedbe evaluacije (fokus na sport)

Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Zbog ograničenog broja mjesta, potvrdite svoj dolazak putem e-mail-a: ivana.bartolovic@zrinski.org, telefona: 01/4002 308 ili mobitela: 099/3695 588 do 14.listopada 2011. godine.