HUOJ • Upravni odbor HUOJ-a osupnut komentarom objavljenim na regionalnom portalu Media Marketing
Vijesti

Upravni odbor HUOJ-a osupnut komentarom objavljenim na regionalnom portalu Media Marketing

20.01.2014. HUOJ
Zagreb, 20. siječnja 2014. – HUOJ oštro odbacuje optužbe objavljene 20. siječnja 2014. na regionalnom portalu Media Marketing koje potpisuje urednik Ekrem Dupanović u kolumni Iz mog ugla.

HUOJ u svom radu, prije svega u odnosima s medijima, nikoga ne diskriminira pa tako niti regionalni portal Media Marketing u odnosu na ostale hrvatske medije. Sve važnije vijesti koje se tiču HUOJ-evih aktivnosti šalju se, bez iznimke, putem priopćenja svim medijima sa službene medijske liste Udruge sukladno odlukama Upravnog odbora HUOJ-a.

Još jednom želimo naglasiti da se antinagrada 'Šipak godine' odnosi na sve javne osobe koje su se svojim javnim djelovanjem posebno istaknule u neprimjerenoj ili neprofesionalnoj komunikaciji koja šteti kvaliteti javnog dijaloga. Pritom ne isključujemo mogućnost dodjele ove antinagrade osobama koje se bave poslovima odnosa s javnošću. Naglašavamo i činjenicu da je Šipak godine HUOJ-ev dugoročni projekt koji će se nastavljati i sljedećih godina u okviru dodjela stručnih Grand Prix nagrada.

Upravni odbor HUOJ-a smatra neprihvatljivim i vrlo neprofesionalnim iskazanu veliku količinu bijesa osobne razine u komentaru gospodina Dupanovića vezano za  suradnju s HUOJ-em, u prvom redu s glavnom tajnicom Udruge Koraljkom Rak.

Upravni odbor HUOJ-a