Vijesti Regija i svijet

Represent Communications - novo ime za McCann Erickson Public Relations Beograd

04.10.2011.

Beograd. 4. listopada 2011. - Nakon deset godina uspješnog poslovanja i suradnje sa velikim brojem partnera, Agencija za odnose s javnošću McCann Erickson Public Relations iz Beograda promijenila je ime u Represent Communications, afilijacija Weber Shandwick grupacije.
Promjena imena dio je razvojne strategije koja će u sljedećem desetljeću razviti nove usluge, područja poslovanja, značajniju prisutnost na komunikacijskom tržištu regije, ali i donijeti neke nove komunikacijske usluge na svim regionalnim tržištima kao i regionalno širenje i povezivanje ureda u svim zemljama u regiji.

Petogodišnja razmjena iskustava, znanja i kontakata sa mrežom Weber Shandwick, najvećom globalnom mrežom agencija za odnose s javnošću, projekti koji su simultano vođeni za klijente na više tržišta, ali i brojna priznanja struke dokaz su vodeće pozicije agencije ne samo u području odnosa sa medijima, već i na poljima online PR-a, edukacije i drugih segmenata odnosa s javnošću.

„Stručna znanja koja proizlaze iz suradnje sa Weber Shandwick grupacijom omogućit će agencijskom timu da planirane promjene efikasno realizira i postigne još veći stupanj specijalizacije timova. Ova promjena omogućit će partnerima uvid u najnovije komunikacijske trendove i mogućnost zajedničkog postavljanja standarda za inovativna područja komunikacije. Slijedom dogovora o proširenju suradnje sa Weber Shandwickom od 1. listopada 2011. u Crnoj Gori posluje specijalizirana komunikacijska agencija Represent Communications Montenegro“, poručuje Borislav Miljanović, direktor Represent Communications.