Vijesti Regija i svijet

Prijavite svoje Grand PRix projekte na Global Alliance COMM PRIX

27.05.2015. HUOJ


Udruga Global Alliance poziva sve ovogodišnje dobitnike nagrade Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) da prijave svoje projekte na dodjelu nagrada Global Alliance COMM PRIX!
 
Nagrada Global Alliance COMM PRIX jedino je priznanje koje se dodjeljuje najboljim projektima u odnosima s javnošću i upravljanju komunikacijama na svjetskoj razini te se njome odaje priznanje projektima koji pridonose napretku odnosa između tvrtka, dioničara i zajednice.
 
Ako želite iskoristiti prigodu da svoje projekte i postignuća predstavite na svjetskoj razini, možete se prijaviti ovdje!
 
Prijave su otvorene od 3. ožujka 2015. do 15. veljače 2016. te je potrebno priložiti sažetak projekta od najviše jedne stranice, u kojemu je pojašnjeno na koji je način projekt pridonio razvoju zajednice. Rane su prijave otvorene do 30. studenoga 2015!
 
Dobitnici će svoje nagrade primiti na Svjetskome forumu za odnose s javnošću 2016. u Torontu, gdje će imati prigodu predstaviti svoje radove, a njihovi kolege učiti od najboljih!

Za više informacija i podataka svakako posjetite stranicu www.globalalliancepr.org/comm-prix-awards ili pošaljite upit na e-adresu info@globalalliancepr.org.