HUOJ • PR škola HUOJ-a 2011.
Vijesti

PR škola HUOJ-a 2011.

21.01.2011.

HUOJ će u 2011. godini pokrenuti seriju radionica i predavanja pod nazivom PR škola. Cilj je kolegama na početku karijere dati uvid u praksu odnosa s javnošću i uspješnog poslovnog komuniciranja, a onima s nešto više iskustva, omogućiti razmjenu znanja i iskustava s kolegama iz prakse pod vodstvom/mentorstvom iskusnoga predavača.

Kroz radionice polaznici će dobiti saznanja o teoretskim osnovama te praktične vještine nužne za osmišljavanje, planiranje i provedbu projekata za odnose s javnošću. Naglasak je na praktičnom pristupu učenju, poučavaju se primjeri iz prakse i simuliraju situacije iz stvarnog poslovnog okružja. U nastavku su planirana predavanja, a termini će se definirati u veljači 2011. godine.HUOJ će u 2011. godini pokrenuti seriju radionica i predavanja pod nazivom PR škola. Cilj je kolegama na početku karijere dati uvid u praksu odnosa s javnošću i uspješnog poslovnog komuniciranja, a onima s nešto više iskustva, omogućiti razmjenu znanja i iskustava s kolegama iz prakse pod vodstvom/mentorstvom iskusnoga predavača.

Kroz radionice polaznici će dobiti saznanja o teoretskim osnovama te praktične vještine nužne za osmišljavanje, planiranje i provedbu projekata za odnose s javnošću. Naglasak je na praktičnom pristupu učenju, poučavaju se primjeri iz prakse i simuliraju situacije iz stvarnog poslovnog okružja. U nastavku su planirana predavanja, a termini će se definirati u veljači 2011. godine.

OSNOVNI MODUL

    * Uvod u korporativne komunikacije
    * Trening javnog nastupa – uvod
    * Odnosi s medijima
    * Mala kuharica za produkciju eventa
    * Planiranje u odnosima s javnošću
    * Lobiranje
    * Rad s PR agencijom
    * Smiješna strana krize ili komuniciranje u krizi
    * Internet PR
    * Facebook i PR
    * Twitter za PR-ovce

SREDNJI I NAPREDNIJI NIVO

    * Učinkovita interna komunikacija
    * Osobni PR
    * Istraživanje tržišta i javnog mijenja
    * Mediji pod povećalom i metode evaluacija PR kampanje
    * Gerila taktike u odnosima s javnošću
    * Odnosi s javnošću u kulturi
    * OSJ u neprofitnim organizacijama
    * Kreativnost u odnosima s javnošću – radionica
    * Pisanje za odnose s javnošću
    * Rješavanje online kriza
    * Uvod u alkemiju ili Kako uspješno prezentirati ideje menadžmentu?