Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Poziv na suradnju: studentska praksa i studije slučaja (Carpe Diem)

23.02.2011.

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

koristimo ovu priliku da vas podsjetimo na neke od aktivnosti Sekcije za korporativne komunikacije i još jednom pozovemo da nam se priključite u realizaciji svih projekata prema području stručnosti i vašim interesima. Glavne aktivnosti Sekcije su organizacija stručnih edukacija, okruglih stolova, radionica i drugih događanja s temama koje posebno zanimaju članove - odnosi između ljudskih resursa i odnosa s javnošću, interna komunikacija, odnosi s medijima, krizno komuniciranje, korporativni identitet i ostalo, definiranje standarda i organizacija stručne prakse za studente unutar tvrtki, provođenje istraživanja iz područja korporativnih komunikacija, predstavljanje HUOJ-a na studentskim manifestacijama i stručnim događanjima.

Kako bismo studentima omogućili stručnu praksu, molimo da nam se javite ukoliko ste zainteresirani i ukoliko je moguće da se praksa organizira unutar vaše tvrtke. Ovim putem pozivamo i agencije da nam se obrate ukoliko imaju potrebu za praksu, a sve detaljne informacije bit će objavljene u rubrici na internet stranicama HUOJ-a koju pokrećemo za nekoliko dana.

Također, u našem programu rada predvidjeli smo i predstavljanje odjela za komunikacije i studija slučaja (Carpe Diem) tvrtki kolegama/studentima pa ukoliko želite biti jedan od domaćina, slobodno nam se javite. U ovom trenutku potvrđeno je gostovanje u dvjema hrvatskim tvrtkama.  Za više informacija možete se obratiti Ivani Prgomet, predsjednici Sekcije korporativnih komunikacija putem e-maila ivana@hub.hr

Unaprijed zahvaljujemo i lijep pozdrav!

Upravni odbor HUOJ-a