HUOJ • Poziv na PR Open u Splitu 27.lipnja 2011.
Vijesti

Poziv na PR Open u Splitu 27.lipnja 2011.

24.06.2011.

Pozivamo Vas na PR Open koji će se održati u ponedjeljak, 27. lipnja 2011. godine od 10 do 16 sati u Hotelu Park u Splitu u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću u suradnji s članovima Splitske podružnice. Tijekom ovog edukativnog dana u gradu pod Marijanom okupit će se brojni PR-ovci južne Hrvatske. Pokrovitelji ovog skupa su Splitska županija i Grad Split pa će otvorenju biti nazočni gospodin Ante Sanader, župan Splitske županije i gospođa Anđelka Visković, dogradonačelnica Grada Splita.

 

„Tom će prigodom ugledni hrvatski stručnjaci s područja odnosa s javnošću prenijeti svoja znanja i iskustva kolegama iz Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Dubrovačko-neretvanske i Zadarske županije. Glasnogovornik MUP-a, Krunoslav Borovec, govorit će o specifičnostima odnosa s javnošću u javnom sektoru, a direktorica agencije Publicis Consultants I PR, Ksenija Renko o tome kako uspješno upravljati PR kampanjama. Krešimir Macan, vlasnik agencije za odnose s javnošću Manjgura izlagat će o kriznom komuniciranju, a Boris Hajoš, predavač na Visokoj školi za odnose s javnošću i medije Kairos, o odnosima s medijima, dok će Elvis Morina, novinar Radio Pule, prezentirati slučaj iz prakse“, kaže Lori Vitaljić, voditeljica splitske podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

 

„Osobito nam je zadovoljstvo što je upravo Split domaćin ovakvog edukativnog skupa namijenjenog voditeljima komunikacija, odnosa s javnošću i marketinga, kako u poslovnom tako i u javnom sektoru, studentima te predstavnicima medija, a sve u cilju razvoja, afirmacije i pozicioniranja struke odnosa s javnošću  u Hrvatskoj“, rekla je Ksenija Renko, članica Uprave HUOJ-a zadužena za koordinaciju podružnica.