Vijesti

Pokrenuta nova web stranica HUOJ-a

25.01.2011.

Drage članice i članovi HUOJ-a,

predstavljamo vam  nove, osvježene i redizajnirane web stranice naše udruge. Vjerujem da vam se sviđa novi izgled, jednostavnost pretraživanja i preglednost sadržaja koje možete naći  na stranicama. Želja nam je da stranice budu funkcionalne i da stalno donose raznolike i kvalitetne sadržaje koji zanimaju članove naše udruge. U intervjuima s domaćim i inozemnim stručnjacima tragat ćemo za odgovorima na najvažnija pitanja o razvoju struke, o trendovima kod nas i u drugim zemljama, o rješenjima i odgovorima na otvorena pitanja kojima se i sami bavimo.

Tema prvog intervjua s direktoricom agencije Consensus iz Ljubljane, Darinkom Pek Drapal, iskustvo je slovenskih kolega u certificiranju stručnjaka koji se bave odnosima s javnošću. Ovo će pitanje sigurno pobuditi i veliko zanimanje PR zajednice u Hrvatskoj.

U rubrici Osvrti prva gošća  Mirela Španjol Marković iz agencije Ciceron iznosi zanimljiva zapažanja o komunikaciji na internetu, njezinom utjecaju na našu svakodnevicu, negativnoj strani takve vrste komunikacije… Ne sumnjam da će se mnoštvo autora s velikim brojem tema okušati u ovoj rubrici, budući da su i naša i inozemna scena iznimno bogate iskustvima i razmišljanjima koja vrijedi podijeliti s hrvatskim PR-ovcima.

Pored pregleda i recenzija stručnih knjiga u izdanju HUOJ-a, na našim stranicama moći ćete naći i kvalificirane preporuke vrijedne literature o odnosima s javnošću i njima srodnim područjima rada.

Uskoro će se na stranicama pojaviti i novi sadržaji -  studije slučaja referentnih projekata tvrtki i agencija, teme iz PR-a za početnike namijenjene mlađim kolegicama i kolegama te studentima, vijesti i informacije iz svijeta PR-a i komunikacijskog menadžmenta u našem okruženju…

Sve vas pozivamo na suradnju, jer će jedino tako naše stranice ispuniti svoju temeljnu svrhu – otvoriti prostore dijalogu i interaktivnosti hrvatskih PR-ovaca, razmjeni mišljenja i iskustava, novim idejama i rješenjima.

Također vas pozivam da iznesete svoje mišljenje o sadašnjem izgledu i sadržaju web-a u anketi koja se nalazi u donjem desnom kutu na naslovnici, ali i da date prijedloge kako web učiniti boljim i kvalitetnijim. Hvala unaprijed za  svaku vašu konstruktivnu kritiku i dobar prijedlog.

Hvala svima koji su radili na novim stranicama, posebno ekipi koju je vodio , tvrtki koja je razvila te koji je kreirao dizajn. Ovome su projektu poklonili puno vremena, truda, znanja i poticali sve koji su se mogli uključiti u ostvarenje ideje, a sve kako bi HUOJ dobio web stranice dostojne potreba i vremena u kojem živimo. Na svima nama je da ih unapređujemo i činimo još boljima.

Srdačno vas sve pozdravljam i  pozivam da to zajedno i napravimo!

Predsjednik UO HUOJ-a

Drenislav Žekić