HUOJ • [Podružnica Središnje Hrvatske] Abecedom do učinkovite komunikacije
Vijesti

[Podružnica Središnje Hrvatske] Abecedom do učinkovite komunikacije

17.11.2014. HUOJ

U utorak 11. studenoga 2014. u Koprivnici je održan drugi dio edukacije namijenjen udrugama i institucijama pod nazivom „Abeceda komuniciranja“. Ovu besplatnu radionicu organizirala je Udruga Koprivnički Krug u suradnji s podružnicom za Središnju Hrvatsku HUOJ-a, Koprivničko-križevačkom županijom i Gradom Koprivnicom.

Okupljene je na početku pozdravila predsjednica HUOJ-eve podružnice Melita Pavlek te zahvalila Gradu i Županiji na potpori u projektu. U nastavku stručnog dijela radionice o važnosti medijskih nastupa, ali i konkretnoj važnosti odnosa s medijima, govorio je Dražen Dretar dugogodišnji stručnjak odnosa s javnošću, jedan od osnivača HUOJ-a i današnji voditelj odnosa s javnošću grada Varaždina. Zvjezdana Galkowski savjetnica za odnose s javnošću u Razvojnoj agenciji Bjelovarsko-bilogorske županije predavala je o organizaciji događanja, strateškom planiranju i važnosti press clippinga.

Radionicu je u dva dana prošlo više od 40 voditelja udruga i institucija koji će sažetak naučenih vještina moći pronaći i u zgodnoj brošuri izdanoj za tu namjenu – „Abeceda komuniciranja“.