HUOJ • [Podružnica Središnja Hrvatska] Hodak i Holy u Koprivnici o komuniciranju i politici
Vijesti

[Podružnica Središnja Hrvatska] Hodak i Holy u Koprivnici o komuniciranju i politici

01.11.2013. HUOJ

U organizaciji podružnice Središnje Hrvatske HUOJ-a, u koprivničkom Rooster pubu, u četvrtak 31. listopada 2013. i na samu Noć vještica održano je predstavljanje knjige Sonje Hodak i Mirele Holy "Komunikacijske (strategije) magije".

Riječ je o knjizi koja modernim i pitkim jezikom progovara o najvažnijim osnovama uspješnog komuniciranja, a autorice su pojasnile koliko je bitno planirano komuniciranje te što točno obilježava političko komuniciranje u Hrvata.

Mirela Holy je istaknula kako bez iskrenosti i otvorenosti nema dobrog političkog i javnog komuniciranja dok se Sonja Hodak dotaknula svoje novinarske karijere te objasnila kako je, često zbog iracionalnog straha, propitivanje autoriteta u javnosti nepopularna navika.

Predstavljanje je začinilo i izlaganje o koprivničkim coprnjicama koje je pripremila Vesna Peršić Kovač te su nakon pitanja iz publike autorice potpisivale knjige i provele večer u druženju s brojnim ljubiteljima pisane riječi. 

Bila je to i prilika da predsjednica Podružnice Melita Pavlek pozove prisutne da pristupe Udruzi koja intenzivno radi na reputaciji struke te stalnom usavršavanju komunikatora i svih onih koji rade u poslovima odnosa s javnošću.