HUOJ • Počinje 26.generacija Londonske škole za odnose s javnošću
Vijesti

Počinje 26.generacija Londonske škole za odnose s javnošću

13.03.2012.

Još je tjedan do početka sada već 26.generacije Londonske škole za odnose s javnošću, koja otvara svoja vrata 20.ožujka ove godine. U LSPR školi obrazuju se stručnjaci za odnose s javnošću koji će učinkovito rješavati komunikacijske izazove svojih organizacija. Odnosi s javnošću su istaknuti kao ključni faktor u sve važnijem integriranom komuniciranju. Predavanja se održavaju dva puta tjedno u ranim večernjim satima.

Edukacijski program nudi detaljno pojašnjavanje osnovnog koncepta odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline. Oslanjajući se na strukovna, tržišna i vlastita iskustva predavači vode polaznike od literature do praktične uporabe znanja na radnom mjestu. Osnovni cilj programa je raditi u skladu s najvišim strukovnim i edukacijskim standardima. Naglasak je na najnovijim trendovima u teoriji i praksi, a program svake generacije je prilagođen i dopunjen u skladu s trendovima struke, željama i potrebama polaznika.

Polaznicima edukacijski program omogućava:

sistematizaciju i povećanje njihovog postojećeg znanja, te poboljšanu upotrebu tehnika odnosa s javnošću,

poboljšanje opće komunikacijske sposobnosti, npr. kako napisati dobro priopćenje za medije, kako nastupati u javnosti

poboljšanje strateških znanja (planiranje projekata, definiranje komunikacijskih ciljeva, upotreba podataka dobivenih  istraživanjem),

upoznavanje odnosa između poslovnih ciljeva i odnosa s javnošću, razvijanje sposobnosti povezivanja različitih znanja i iskustava s područja marketinga, oglašavanja, te odnosa s javnošću,

prepoznavanje izazova u odnosima s javnošću, sposobnost rješavanja izazova i ocjenjivanja rezultata,

povećavanje spoznaje o važnosti trenutačne situacije na području odnosa s javnošću i srodnih disciplina i njihovo poslovno razumijevanje.


Članovi HUOJ-a imaju 10 % popusta, a sve informacije o upisima, cijeni, programu i ostalim informacijama zainteresirani mogu dobiti na ksenija.oletic@spem.eu  ili putem telefona 01/309-48-06.