HUOJ • Osnovane regionalne podružnice HUOJ-a
Vijesti

Osnovane regionalne podružnice HUOJ-a

14.06.2012. HUOJ

14.lipnja 2012.- Upravni odbor HUOJ-a na svojoj 2. sjednici osnovao je 4 regionalne podružnice HUOJ-a:

Primorsko-istarska podružnica (Primorsko-goranska županija, Ličko-senjska županija i Istarska županija)

Dalmatinska podružnica (Splitsko-dalmatinska županija, Šibensko-kninska županija, Zadarska županija i Dubrovačko-neretvanska županija)

Podružnica Sjeverne Hrvatske (Krapinsko-zagorska županija, Varaždinska županija, Koprivničko-križevačka županija,Bjelovarsko-bilogorska županija i Međimurska županija)

Slavonska podružnica (Osječko-baranjska županija, Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija, Brodsko-posavska županija i Vukovarsko-srijemska županija)

Podružnice su utemeljene s ciljem snažnijeg uključivanja članstva izvan Zagreba u rad HUOJ-a i poticanja njihovih aktivnosti. Voditelja podružnice birat će članovi podružnice, a o načinu samog postupka izbora bit će obaviješteni od Upravnog odbora. Vodstvo podružnice će pripremiti godišnji plan rada podružnice, na koji će Upravni odbor dati svoju suglasnost.Temelj za formiranje podružnica bio je trenutni broj članova Udruge po gradovima i županijama, a odlukom Upravnog odbora prag za osnivanje podružnice jest 20 članova.

Za Zagreb i zagrebačko područje (grad Zagreb i Zagrebačka županija, Sisačko-moslavačka županija i Karlovačka županija) nije osnovana posebna podružnica s obzirom da se sve aktivnosti članstva odvijaju direktno u središnjici HUOJ-a u Zagrebu.

U narednim tjednima obići ću sve 4 podružnice, predstaviti plan rada HUOJ-a u sljedećih godinu dana i razgovarati s članstvom o mogućnostima njihovog angažmana.

Mr.sc. Aleksandra Kolarić, MCIPR

predsjednica UO HUOJ-a