Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Održan treći Carpe Diem u Deloitte Hrvatska

21.06.2011.

U konzultantskoj tvrtki Deloitte Hrvatska, u srijedu, 15. lipnja 2011. održan je 3. Carpe Diem u zajedničkoj organizaciji Deloitte Hrvatska i Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Na događanju na kojemu je predstavljen rad tvrtke s naglaskom na Odjel komunikacija, sudjelovalo je više od 20 zainteresiranih kolega iz korporativnih sektora različitih tvrtki i agencija.

Mr. sc. MCIPR Aleksandra Kolarić, regionalna direktorica za marketing i korporativne komunikacije u Deloitte Hrvatska, predstavila je organizaciju tvrtke kroz aktivnosti revizije, financijskog savjetovanja, poreznog savjetovanja i poslovnog savjetovanja. Pored vlasničke strukture tvrtke, predstavljena je vizija odjela komunikacija, marketinga i razvoja poslovanja - ostati tržišni lider u profesionalnim uslugama. Posebno je bilo zanimljivo slušati o principima komunikacijskog menadžmenta tvrtke koji su, kako ističu naši domaćini u Deloitte-u, usmjereni prema trajnim poboljšanjima usluga. Nadalje, predstavljene su i aktivnosti tvrtke na području odnosa s medijima, organizacije posebnih projekata kao i analiza i evaluacija komunikacijskih aktivnosti.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću zahvaljuje kolegici Aleksandri Kolarić kao i menadžmentu Deloitte Hrvatska na srdačnom gostoprimstvu te kvalitetnom i sadržajnom predavanju.