Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Održan 5. Carpe Diem u Atlantic Grupi

14.11.2011.

U Atlantic Grupi je u četvrtak, 10. studenog  2011., s velikim uspjehom održan 5. Carpe Diem u zajedničkoj organizaciji Atlantic Grupe i Hrvatske udruge za odnose s javnošću. U ispunjenoj konferencijskoj dvorani u prostorijama Atlantic Grupe, događanju je nazočilo više od 20 kolega iz korporativnih sektora različitih tvrtki i agencija.


Gabrijela Kasapović, direktorica Korporativnih komunikacija i Feđa Hudina, direktor Internih komunikacija i projekata Atlantic Grupe, tijekom dvosatnog druženja predstavili su aktivnosti s posebnim naglaskom na odnose s medijima, društveno odgovorno  poslovanje, interno komuniciranje, event management  i posebne projekte. Iako malobrojan, Atlanticov odjel korporativnih komunikacija postiže vrlo značajne rezultate. Predstavljene su i ključne poslovne jedinice ove etablirane tvrtke, a gosti su s osobitim zanimanjem pogledali i kratki film o razvoju poslovanja Atlantic Grupe od  samih početaka do danas. Bilo je korisno slušati i o, kako su istaknuli naši domaćini, zanimljivoj, ali ujedno i zahtjevnoj organizaciji različitih događanja i posebnih projekta poput Atlanticove godišnje konferencije kojoj je ove godine prisustvovalo 1000 zaposlenika i gostiju. Nakon živog i otvorenog razgovora, mnogobrojnih pitanja i razmjene iskustava među kolegama, druženje je završilo prigodnim domjenkom u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi Atlanticovog loungea.


Hrvatska udruga za odnose s javnošću zahvaljuje kolegici Gabrijeli Kasapović i kolegi Feđi Hudini kao i cijelom timu Korporativnih komunikacija Atlantic Grupe na srdačnom gostoprimstvu te iznimno kvalitetnom i sadržajnom predavanju.