Vijesti Članovi

Novi broj newslettera Let´s go Analytics!

12.10.2015. HUOJ

Na ovogodišnjem Weekend media festivalu Medianet-ova prezentacija rezultata istraživanja Najpopularniji novinar i Najbolji novinar pobudila je znatnu medijsku pažnju. U longitudinalno istraživanje konzumacije medija među punoljetnim građanima RH dodano je i pitanje o tome tko je po njihovom mišljenju najpopularniji novinar, dok je anketa o najboljem novinaru provedena na uzorku članova Hrvatske udruge za odnose s javnošću te profesora i studenata novinarstva nekih hrvatskih sveučilišta i veleučilišta.

Najpopularniji novinar je Mislav Bago (kao i u istraživanju 2013.), drugi na listi je Zoran Šprajc, a treći Saša Kopljar.

Institut za javnu politiku je u saradnji sa Medijskim arhivom „Ebart“ predstavio drugi broj časopisa "Kvartalni medijametar - Analiza štampanih medija u Srbiji", koji je namenjen unapređenju profesionalnih i etičkih standarda medijskog izveštavanja i analiza.

Ostale vijesti iz svijeta istraživanja i analize medija pročitajte u novom broju newslettera Let´s go Analytics - ovdje: http://eepurl.com/bCeMs1