Vijesti

Najava pokretanja rubrike "Digitalne knjige" na web stranici HUOJ-a

04.05.2012.
Zadovoljstvo nam je informirati vas da je Upravni odbor HUOJ-a usvojio prijedlog Sekcije za online medije o pokretanju rubrike „Digitalne knjige“ na službenoj web stranici Udruge, www.huoj.hr

Ideja je putem ove rubrike promovirati stručne knjige domaćih autora, a ubuduće u rubrici bi se trebali naći i prijevodi stranih stručnih naslova na hrvatskom jeziku i to u izdanju biblioteke HUOJ-a.  U početku bi u rubrici „Digitalne knjige“  članovi imali priliku prvi pregledati neke dijelove stručne knjige u trenutku kada se knjiga pojavljuje na tržištu u tiskanom izdanju. Već je dogovorena suradnja s dva autora, a prvo izdanje čije odabrane dijelove će članovi HUOJ-a moći vidjeti i u digitalnom izdanju bit će knjiga o strategijama odnosa s javnošću čiji je autor mr.sc. Damir Jugo (član Uprave Millenium promocije) koja bi se trebala pojaviti u narednim mjesecima. Vjerujemo da će se na ovaj način članovima Udruge ubuduće približiti brojni stručni naslovi, u prvoj fazi domaći, a kasnije i strani te da će rubrika prvenstveno imati funkciju edukacije.

Ujedno koristimo prigodu da Vas obavjestimo kako je Upravni odor HUOJ-a donio odluku kojom u vidu partnerstva podržava izdavanje knjige kolege Damira Juge.
„Ovo će biti još jedan doprinos bibiloteci stručne literature HUOJ-a koja je namijenjena svim PR praktičarima koji žele proširiti svoja znanja iskustvima svojih kolega“, istaknuo je Drenislav Žekić, predsjednik HUOJ-a.