Vijesti Oglasi za posao

Marketing & PR Manager (m/ž)

24.09.2014. HUOJ

HILL International za klijenta, tvrtku iz sektora turizma sa širokom paletom usluga, usmjerenu na daljnji rast, traži motiviranu osobu za ostvarivanje prodajnih rezultata na radnom mjestu Marketing & PR Manager (m/ž).

Kandidat ste za navedeno radno mjesto ako imate iskustva u organiziranju i vođenju marketinških aktivnosti tvrtke, posjedujete razvijene sposobnosti strateškog planiranja te poznajete turistički sektor.

Kao Marketing i PR Manager biti ćete zaduženi za upravljanje brendom tvrtke te kreiranje, razvoj i provođenje marketinške strategije. Osmišljavat ćete nove načine za razvoj marketinga i pratiti učinak izvršenih aktivnosti. Aktivno ćete istraživati stanje na tržištu i u sektoru, detektirati važne promjene i u skladu s njima prilagođavati način rada. Intenzivno ćete surađivati s odjelima unutar Vaše tvrtke kao i s ključnim partnerima u marketingu.

Proaktivnoj osobi koja je samostalna u organiziranju i provođenju aktivnosti te vrednuje kvalitetnu komunikaciju s kolegama nudimo priliku za rad na strateškoj poziciji u dinamičnom okruženju.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem pošalju našem savjetniku za ljudske potencijale na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr

Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

Dodatne informacije na stranicama portala Posao.hr