HUOJ • Marina Halužan glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša i prirode
Vijesti Karijere

Marina Halužan glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša i prirode

10.05.2012.

Marina Halužan, dugogodišnja glasnogovornica u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture, od 1. svibnja nova je glasnogovornica u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode.

U 11 i pol godina njezina rada u jednom od najvećih ministarstava u Vladi, izmijenilo se šest ministara, a ministarstvo je četiri puta mijenjalo naziv i ustrojstvo. Nova glasnogovornica Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture je Renata Ivanović, a Halužan dolazi u novo ministarstvo koje vodi dr.sc. Mirela Holy, također članica HUOJ-a.

"Svih ovih godina svoj sam posao nastojala obavljati profesionalno. Naravno da velik dio posla ne bih mogla dobro obaviti bez odlične suradnje s djelatnicima Ministarstva, kao i zaposlenicima u vrlo velikom i složenom sustavu kojem je nadležno Ministarstvo, a koje obuhvaća 53 trgovačka društva, agencije i ustanove", kazala je Marina Halužan u službenom priopćenju za medije, kojima se posebno zahvalila na suradnji i korektnom izvještavanju.
 
Marina Halužan diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Radila je kao novinarka i saborska izvjestiteljica za redakciju Novog lista. Završila je i jednogodišnji studij na Diplomatskoj akademiji MVP, te više seminara i usavršavanja iz odnosa s javnošću i glasnogovorništva. Halužan je od svibnja 2012. i član Upravnog odbora HUOJ-a.