Vijesti Članovi

Madison Consulting postao partner IPREX-a

27.04.2011.

Madison Consulting, tvrtka za komunikacijski menadžment, službeno je primljena u članstvo IPREX –a, jedno od najvećih svjetskih udruženja nezavisnih agencija za odnose s javnošću. Time je Madison Consulting postao ekskluzivni partner IPREX-a na tržištu Hrvatske.

Postupak prijema u članstvo IPREX-a je vrlo detaljan. Potencijalnu novu članicu predlaže već postojeća agencija  članica, a zatim predložena tvrtka prolazi podroban proces skeniranja, kako bi svi IPREX partneri zadovoljavali jednake uvjete.

Madison je jedna od vodećih agencija za upravljanje komunikacijama u Hrvatskoj, a svoju je reputaciju stekla povezujući učinkovite strategije s mjerljivim rezultatima. Madison od 1999. godine savjetuje tvrtke i institucije u privatnom i javnom sektoru te za njih obavlja poslove savjetovanja u odnosima s medijima, kriznom komuniciranju, korporativnom te financijskom komuniciranju.

Mladen Hrgarek, glavni direktor: “Snažno vjerujemo u dijeljenje znanja i iskustava i smatramo da je to ključno za suočavanje s budućim izazovima. Iznimno smo zadovoljni što smo kao partner prepoznati od  strane IPREX-a.“

Predsjednik IPREX EMEA Christian Hannestad (The Communications Business, Edinburg): “Iznimno smo zadovoljni što nam se pridružila Hrvatska, koja treba postati 28. članica Europske Unije. IPREX-ov globalni doseg sigurno može pomoći Madisonu da za svoje klijente uspostavi još šire odnose diljem svijeta, dok naši postojeći partneri mogu biti sigurni da njihovi klijenti sada imaju vrhunsku ekspertizu u zemlji koja je jedna od regionalnih lidera.”


IPREX
IPREX jedno je od najvećih svjetskih udruženja nezavisnih agencija za odnose s javnošću. Osnovan je 1983. i danas njegovih 67 partnera ima 98 ureda u 30 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Srednjem istoku i Aziji, s godišnjim prihodom od 173 milijuna USD.  IPREX-ovih 1.300 profesionalaca pružaju široki spektar usluga najvećim svjetskim kompanijama.


IPREX enquiries
David Watson: executive@iprex.com   +44 1273 845462

Madison Consulting
Mladen Hrgarek: mladen.hrgarek@madison.hr +385 1 6102 200