Vijesti Članovi

Londonska škola za odnose s javnošću u Hrvatskoj otvara dva nova edukacijska programa

27.05.2014. HUOJ
Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR), koja u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine i putem koje je međunarodnu diplomu LSPR-a primilo već oko 550 polaznika, objavila je upise u 31. generaciju LSPR Diploma programa i najavila dva nova certificirana programa: Marketing i oglašavanje na tražilici Google te Marketing i komunikacija na društvenim mrežama. Novi programi nose naziv – napredni certifikat (Advance certificate) i ukupno imaju 5 modula (10 dana predavanja). Polaznici koji uspješno završe ove programe stječu napredne certifikate LSPR-a.

 

Napredni certifikat program „Marketing i oglašavanje na tražilici Google“
Ovaj program je prvi takav program u Hrvatskoj i u regiji koji je kompletno osmišljen od strane iskusnih Google profesionalaca. Program obuhvaća sva potrebna znanja koja su potrebna polaznicima kako bi mogli iskoristiti sve mogućnosti tražilice Google za uspješnu promociju i oglašavanje svojih proizvoda i usluga. Tokom programa polaznici će raditi na AdWords kampanjama u realnim uvjetima i upravljati stvarnim budžetima. U ovom programu, polaznici će također imati priliku pristupiti Google AdWords Fundamentals ispitu uz stručno vodstvo naših predavača. 

Nakon završetka programa svaki polaznik će biti u mogućnosti samostalno pokrenuti i voditi Google AdWords kampanju. 
O novom naprednom certificiranom programu Miroslav Varga, Google trener dodao je: „Ovo je po prvi puta u Hrvatskoj da se nudi kompletan edukacijski program za Google oglašavanje. S ovim programom stvaramo prave AdWords profesionalce“.

 

Napredni certifikat program „Marketing i komunikacija na društvenim mrežama“
Ovaj program polaznicima omogućava stjecanje certifikata s nazivom „Social Media Officer“. U ovom edukacijskom programu polaznici će naučiti kako prilagoditi svoj sadržaj i komunikacijsku strategiju za društvene mreže. Osim komunikacijske strategije, polaznici će raditi na definiciji oglašivačkog budžeta i upravljati oglašivačkim kampanjama na društvenim mrežama. Uz strategiju i oglašavanje, naučit će elemente kriznog komuniciranja na društvenim mrežama uz realne primjere i radionicu. Kako je sve na internetu mjerljivo, polaznici će učiti osnove Google Analytics i ostalih analitičkih alata za mjerenje uspješnosti kampanja.

Jedan od predavača na ovom programu je Krešimir Dominić koji je ovom prilikom dodao: “Učinkovita online komunikacija je spoj više disciplina i zahtjeva nadogradnju tradicionalnih PR vještina poznavanjem novih medija, tehnologija i načina oglašavanja. Ovaj LSPR-ov program upoznat će vas s najnovijom teorijom i praksom s naglaskom na integrirani pristup online komunikaciji.

 

Stručna praksa
Polaznici ovog edukacijskog programa imat će priliku odabrati jednu od stručnih praksi kako bi uz teorijska znanja dobili i praktična znanja te iskustvo. LSPR Hrvatska omogućava stručnu praksu u:
Ping Pong dvosmjerne komunikacije – www.pingpong.com.hr
Vlada Republike Hrvatske – Služba za odnose s javnošću, online odjel za komunikaciju
Kanapejić Komunikacije – www.kanapejic.com

Stručna praksa nije obavezna.

Upisi, cijene i pogodnosti – napredni certifikat
Cijena školarine za napredni certifikat iznosi:
7.000 HRK + PDV za pravne osobe
6.000 HRK + PDV za privatne osobe

Upisi u napredne certifikate traju do 01. 10. 2014. godine.
U ovom periodu mogu se ostvariti popusti do 20 % na školarinu.
Članovi Alumni Kluba LSPR-a imaju popust od 25 % na školarinu.

 

LSPR Diploma – Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom – 31. generacija

Uz dva nova napredna certifikata, LSPR Hrvatska je objavila i upise u jesensku 31.generaciju diploma programa „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“. U ovom prepoznatljivom LSPR programu polaznici kroz praktične primjere uz vodstvo najboljih predavača u regiji uče kako raditi s medijima i organizirati konferenciju za novinare, kako uspješno krizno komunicirati, kako organizirati event i što u komunikaciju donose novi mediji. Osim toga, polaznici će naučiti kako dati izjavu za televiziju, što je to uspješan javni nastup te kako upravljati reputacijom i brandom. Nakon uspješno završene edukacije polaznici dobivaju diplomu LSPR-a.

31. generacija LSPR Diploma programa donosi i izmjenu u programu. Polaznici će imati prvi puta priliku slušati novo predavanje – Copywriting koje će predavati poznata domaća stručnjakinja Barbara Slade Jagodić. Copywriting postaje važan dio ne samo marketinga već i komunikacija, te je zbog svoje važnosti uvršten u program edukacije. Bivši polaznici LSPR Diploma programa (Alumni klub) imati će priliku odslušati ovo predavanje besplatno.

Kao i u prošloj generaciji, polaznici LSPR Diploma programa će imati dva fakultativna posjeta: službi za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskoj radioteleviziji.

Upisi, cijene i pogodnosti – diploma program
Cijena školarine za diploma program iznosi:
9.400 HRK + PDV za pravne osobe
8.900 HRK + PDV za privatne osobe

Upisi u diploma program traju do 15. 10. 2014. godine.
U ovom periodu mogu se ostvariti popusti do 20 % na školarinu.
Članovi Hrvatske udruge za odnose s javnošću ostvaruju popust od 20 % na školarinu.


Dodatne informacije:
LSPR Diploma program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom:
http://lspr.hr/lspr-programi/lspr-diploma/
LSPR Napredni certifikat – Marketing i komunikacija na društvenim mrežama:
http://lspr.hr/lspr-programi/lspr-napredni-certifikat/smm-marketing-i-komunikacija-na-drustvenim-mrezama/
LSPR Napredni certifikat – Marketing i oglašavanje na tražilici Google:
http://lspr.hr/lspr-programi/lspr-napredni-certifikat/marketing-i-oglasavanje-na-trazilici-google/
Prijave i informacije o programima dostupni su na novoj stranici www.lspr.hr