Vijesti Članovi

Ketchum proglašen PR agencijom godine

05.03.2012.
New York/Zagreb, 5. ožujka 2012. - Na 13. godišnjoj dodjeli nagrada časopisa PRWeek, održanoj u New Yorku, jedna od vodećih globalnih agencija za odnose s javnošću Ketchum osvojila je prestižnu titulu PR agencije godine za 2012.

Uz ovu prestižnu titulu, Ketchum je proglašen i najboljom velikom agencijom za odnose s javnošću u 2012., te je osvojio i dvije nagrade i tri počasna priznanja za svoj rad na klijentima, između ostalog za kampanju godine u kategoriji razvoja brendova i za najbolju upotrebu društvenih mreža i digitalnih rješenja. S ovim nagradama Ketchum broji ukupno 33 nagrade časopisa PRWeek, što je više od bilo koje druge PR agencije u svijetu.

"Biti prepoznat kao PR agencija godine priznanje je našim iznimnim talentima, vrijednosti koju dajemo klijentima i uspješnosti naše suradnje, bez obzira na geografsku širinu i dužinu u kojoj djelujemo." – izjavila je Marina Čulić Fischer, članica Uprave Pleon Partnera, ekskluzivnog predstavnika Ketchuma za Hrvatsku.
 
O Ketchumu kao PR agenciji godine, časopis PRWeek je rekao: "Ova članica Omnicom grupe nastavlja se isticati izvrsnošću i izvanrednim širenjem poslovanja, što je navelo suce da je nagrade najpoželjnijim nagradama. Agencijska inicijativa da potiče kreativnost, prati nove tehnologije i poboljša usluge klijentima također su oduševile žiri."O Ketchumu
:
Ketchum je jedna od najvećih komunikacijskih mreža u svijetu i vodeća mrežna agencija na europskom tržištu. Ketchum zapošljava preko 2.400 ljudi, ima vlastite urede u 70 zemalja svijeta i više od 100 partnerskih agencija.