Vijesti Članovi

Ketchum Pleon PR mreža godine

29.10.2011.

London/Zagreb, 27. listopada 2011. – Ketchum Pleon, vodeća mrežna PR agencija u Europi, osvojila je prestižnu titulu "Međunarodne agencije godine" na dodjeli nagrada časopisa PRWeek održanoj u Londonu.

“Iza svake velike nagrade stoji ogroman trud i rad ljudi sa strane klijenta i agencije. Ponosimo se što smo dio globalno priznate mreže i što svojim svakodnevnim radom na lokalnom tržištu pridonosimo stvaranju međunarodnog ugleda Ketchum Pleona. Svojim klijentima pružamo vrhunsku uslugu, prenoseći mrežna znanja i kreativne ideje, kako bi za njihovo poslovanje osigurali najbolje rezultate i ostvarili zadane ciljeve." izjavila je Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica u agenciji Pleon Partner, ekskluzivnom zastupniku Ketchum Pleon mreže u Hrvatskoj.

Osim nagrade PR Weeka za mrežu godine, Ketchum Pleon je od početka ove godine osvojio još i Canneskog PR Lava, dvije globalne SABRE nagrade i čak devet nagrada PRSA-e (Public Relations Society of America).

O Ketchum Pleonu
Ketchum Pleon jedna je od najvećih komunikacijskih mreža u svijetu i vodeća mrežna agencija na europskom tržištu. Globalno, Ketchum Pleon zapošljava preko 2.400 ljudi, ima vlastite urede u 70 zemalja svijeta i više od 100 partnerskih agencija. Za više informacija o Ketchumu Pleonu, članici Omnicom Grupe, posjetite www.ketchumpleon.com.