HUOJ • HUOJ izglasao povjerenje predsjednici Aleksandri Kolarić
Vijesti
U OPATIJI ODRŽANA SKUPŠTINA HRVATSKE UDRUGE ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

HUOJ izglasao povjerenje predsjednici Aleksandri Kolarić

19.10.2013. HUOJ

U sklopu 14. konferencije Hrvatske udruge za odnose s javnošću - PR 2020, u četvrtak 17. listopada 2013., u Opatiji je održana redovna izvještajna Skupština HUOJ-a.

Većinom glasova Skupština je dala povjerenje predsjednici HUOJ-a Aleksandri Kolarić te su potvrđeni i izvještaj o radu s financijskim izvješćem za 2013. godinu vodstva Udruge u mandatu predsjednice Kolarić.

Principi mojeg javnog života uvijek su isti, bez obzira radi li se o politici, komunikacijskom savjetovanju ili vođenju strukovne udruge. Integritet, poštenje i odgovornost načela su mojeg javnog života. Moja djela i moje riječi međusobno su usklađena. Ciljevi svih mojih aktivnosti su jasni, transparentni, otvoreni i direktni...“, istaknula je Kolarić na Skupštini HUOJ-a.

Nadalje, Skupština HUOJ-a je izglasala i novi Etički kodeks Hrvatske udruge za odnose s javnošću, dokument koji je od iznimne važnosti za struku odnosa s javnošću budući da postavlja temelje za njihov daljnji rad. Novi Etički kodeks odnosi se na cijelu struku i praktičare odnosa s javnošću, a ne samo na članove Udruge.