HUOJ • HUOJ izabrao predsjednicu Vijeća podružnica
Vijesti

HUOJ izabrao predsjednicu Vijeća podružnica

10.07.2013. HUOJ

Melita Pavlek, predsjednica HUOJ-eve podružnice za središnju Hrvatsku, izabrana je za predsjednicu Vijeća podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Dugogodišnja HUOJ-eva aktivna članica izabrana je na novu funkciju većinom glasova članova Vijeća podružnica. Predsjednica HUOJ-eva Vijeća podružnica vodit će rad ovog novog tijela koje sukladno HUOJ-evom Statutu skrbi o teritorijalno  ravnomjernom održavanju aktivnosti udruge te daje preporuke Skupštini i Upravnom odboru kako taj aspekt rada unaprijediti.

Kao diplomirana novinarka i sveučilišna specijalistica za lokalnu demokraciju i razvoj, Melita Pavlek se posljednjih 10 godina intenzivno bavi odnosima s javnošću. Izdala je dvije knjige sabranih kolumna te se intenzivno bavi ustrojavanjem tima za odnose s javnošću u Obrtničkoj školi Koprivnica gdje radi kao stručni učitelj. Za potrebe poslijediplomskog rada završava jedno od rijetkih istraživanja na temu socijalnog kapitala u Republici Hrvatskoj. Posljednje dvije godine angažirana je kao savjetnica za komuniciranje i protokol u Koprivničko-križevačkoj županiji.

 

Ovdje preuzmite objavu za medije.