HUOJ • HUOJ i HURA potpisali sporazum o partnerstvu
Vijesti

HUOJ i HURA potpisali sporazum o partnerstvu

13.11.2012.

Zagreb, 12. studenog 2012. – HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i HUOJ (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) potpisali su sporazum o partnerstvu, čija je svrha snažnija i kvalitetnija suradnja između dvaju strukovnih udruženja marketinških stručnjaka i stručnjaka za odnose s javnošću. Zajedničke aktivnosti HURA-e i HUOJ-a bit će usmjerene prema jačanju komunikacijske industrije, a s ciljem daljneg unaprijeđenja reputacije agencija, stručnjaka I obje struke. Dosadašnje djelovanje stvorilo je potrebu za jačom suradnjom i uzajamnom podrškom u svim aktivnostima, stoga će obje organizacije od sada podržavati međusobne projekte I u njih programski i cjenovno uključivati svoje članove. Među važnijim projektima ističu se HURA-ini dani komunikacija, HOWtoWOW radionice te HUOJ-eva godišnja konferencija i Grand PRix nagrada.

"Svaka suradnja koja donosi dodatnu snagu u podizanju razine kvalitete cjelokupne industrije, nudi poboljšanje njezinog ugleda kod ciljnih skupina i opće javnosti te pridonosi postavljanju visokih standarda struke i osigurava njihovo provođenje, zaslužuje podršku. Stoga se HURA odlučila za dugoročno povezivanje s kolegama iz srodne industrije, kako bismo zajedno, u bliskoj suradnji na domaćem i regionalnom tržištu, osigurali svim članovima naših udruženja kvalitetnu razmjenu novih znanja i tehnologija. Zajednički nam je cilj na tržištu omogućiti vrhunsku uslugu u skladu sa svjetskim trendovima i standardima komunikacijske industrije" izjavio je Damir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e.

„Iznimno smo ponosni što su udruženja koja okupljaju stručnjake ovih dviju srodnih disciplina ostvarila blisku suradnju na obostrano zadovoljstvo i korist. Sigurna sam kako će i naši članovi prepoznati vrijednost zajedničke suradnje naših Udruga.“, izjavila je Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a.

 

 

Više informacija o HURA-i saznajte na www.hura.hr