Vijesti

Hrvatska udruga za odnose s javnošću partner Communication Management Foruma

17.02.2015. HUOJ

Bernaysova međunarodna znanstvena konferencija prilika je stručnjacima s područja odnosa s javnošću, medija, menadžmenta i marketinga da prezentiraju svoja znanja, iskustva i istraživanja te objavljivanjem radova postanu dijelom znanstvene zajednice.

Međunarodna znanstvena konferencija Communication Management Forum 2015. na temu „Reconciling the traditional and contemporary: the new integrated communication“, održat će se 8. i 9. svibnja u Zagrebu. Riječ je o prvoj znanstvenoj konferenciji ovakvog tipa u regiji, a sudjelovanje na konferenciji već su potvrdili brojni hrvatski i inozemni znanstvenici i stručnjaci. Među sudionicima se osobito ističu ključni govornici konferencije, renomirani stručnjaci u području odnosa s javnošću i korporativne komunikacije, prof dr. sc. Dejan Verčič i prof. emer. dr. sc. Betteke van Ruler te uvaženi domaći i inozemni stručnjaci kao što su Toni Muzi Falconi, Marie A. Danziger, Hans-Friedrich von Solemacher, Shelley Spector, Sofia van der Vegt, Božo Skoko, Pero Maldini, Danijel Labaš, Gordana Buljan Flander i mnogi drugi.

Zahvaljujući partnerstvu Hrvatske udruge za odnose s javnošću i Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, članovi HUOJ-a imat će posebne financijske pogodnosti za sudjelovanje na konferenciji: kotizacija za izlagače iznosit će 110 eura, a za članove koji će samo sudjelovati bez izlaganja 50 eura.

Communication Management Forum 2015. prilika je za sve stručnjake unutar informacijsko-komunikacijskog polja znanosti da podijele vlastita praktična iskustva stečena tijekom dugogodišnjeg bavljenja odnosima s javnošću i pretoče ih u vrijedne znanstvene radove koji će potom biti objavljeni u zborniku radova s konferencije s međunarodnim uredništvom i recenzentskim postupkom.

Prijave za sudjelovanje na konferenciji traju do 22. veljače 2015. godine, a prijaviti se možete putem kontakt forme na službenoj stranici www.commforum.hr. Poziv za radove preuzmite ovdje.