Vijesti Članovi

Grayling Hrvatska obilježio 10.godišnjicu poslovanja i najavio nova promaknuća

06.03.2012.
Zagreb, 6. ožujka 2012.Grayling Hrvatska, dio drugog najvećeg nezavisnog PR konzaltinga na svijetu, organizirao je Dan otvorenih vrata povodom obilježavanja 10 godina uspješnog poslovanja te kako bi zahvalio svim svojim suradnicima na desetljeću ispunjenom međusobnim povjerenjem, uspjehom i komunikacijskih izazovima koji su omogućili Graylingu da postane značajan PR konzalting u Hrvatskoj.

Na Danu otvorenih vrata koji je okupio Graylingove klijente, novinare, suradnike i poslovne partnere regionalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu, Nataša Trslić Štambak objavila je i dva promaknuća – Petra Gelb preuzela je funkciju direktorice poslovanja s klijentima na području Jugoistočne Europe (Client Services Director), dok je Robert Škunca postavljen na poziciju zamjenika direktora hrvatskog ureda Graylinga.
Nataša Trslić Štambak izjavila je: „U posljednjih deset godina, koliko je prisutan na hrvatskom tržištu, Grayling je izrastao u značajni PR konzalting u Hrvatskoj, čiju glavnu vrijednost čine domaći PR stručnjaci. Našu kvalitetu potvrđuju međunarodna priznanja poput ulaska u finale na IPRA Golden Awards u 2011. godini s dva projekta razvijena upravo u Hrvatskoj. Također, ova promaknuća rezultat su priznanja doprinosa Petre i Roberta u ostvarenju izvrsnih rezultata te povećanju broja klijenata i razvoja poslovanja“.

Prije nego se pridružila Graylingu 2006. godine, Petra Gelb obnašala je dužnost stručnog suradnika za informiranje pri Ministarstvu zaštite okoliša i prostornog uređenja. Tijekom deset godina rada Petra je razvila bogato iskustvo u odnosima s javnošću i odnosima s vladinim institucijama te je stekla iscrpno poznavanje operativnog sustava državnih institucija na području Jugoistočne Europe. Također, tijekom rada u Graylingu pozicionirala se kao vodeći stručnjak na području društveno odgovornog poslovanja.

Robert je karijeru započeo kao novinar na HTV-u da bi se 2006. godine pridružio rastućem timu Graylinga kao stručnjak za odnose s medijima. Robert je izgradio bogato iskustvo u odnosima s medijima, korporativnom komuniciranju s fokusom na ICT sektor. Ujedno, zahvaljujući dubinskom poznavanju poslovanja i funkcioniranja klijenata, Robert za niz klijenata zadužen za regionalnu koordinaciju projekata i kampanja koje se istovremeno implementiraju na nekoliko tržišta.

Ova će promaknuća značajno ojačati poziciju Graylinga u Hrvatskoj kao i u regiji Jugoistočne Europe koja čini dio globalne mreže od 70 ureda u 40 zemalja diljem Europe, SAD-a, Bliskog istoka te regije Azije i Pacifika. Na petoj godišnjoj dodjeli Europske nagrade za izvrsnost (European Excellence Award) koja je održana prosincu 2011. godine, Grayling je osvojio nagradu za „Agenciju godine“.