Vijesti Članovi

Gorana Sandrić, Holcim Hrvatska, najbolja HR menadžerica godine

07.06.2011.

U organizaciji portala posao.hr održan je 4. regionalni HR Summit na temu  HR menadžera budućnosti na kojem je struka već treću godinu za redom izabrala najboljeg menadžera ljudskih potencijala

Zagreb, 6. lipnja 2010. – Dvodnevno strukovno događanje održano u splitskom hotelu Le Meridien Lav  3. i 4. lipnja, ponudilo je mnogo zanimljivosti s posebnim naglaskom na dva okrugla stola koja su se održala oba konferencijska dana. Regionalni skup ove je godine okupio više od 130 sudionika koji su saznali više o tradicionalnoj kadrovskoj funkciji nasuprot moderne funkcije upravljanja ljudskim resursima te stvarnim očekivanjima uprava tvrtki od njihovih HR menadžera. Na konferenciji su dodijeljene redovne strukovne nagrade, Prometej - za najboljeg HR menadžera te poseban doprinos za inovativna rješenja u HR-u.

Prometej za 2011. godinu uručen je Gorani Sandrić voditeljici ljudskih resursa, iz tvrtke Holcim Hrvatska, koja se u protekloj godini istakla kao najbolji HR profesionalac cjelokupnom organizacijom svog rada. Gospođa Sandrić izjavila je kako je počašćena nagradom te da je nagrada priznanje cijeloj struci ljudskih potencijala.  .