Vijesti Oglasi za posao

Glasnogovornik (m/ž) - Udruga "Studentski informativni kutak" www.studentski.hr

24.09.2014. HUOJ

Središnji hrvatski studentski portal www.studentski.hr traži Glasnogovornika (m/ž), za volontersku poziciju.

Rok za prijavu 1. listopada 2014.

ŠTO ŽELIMO OD TEBE?
Voliš i želiš predstavljati naš projekt javnosti i smatraš da imaš izvrsne govorne i pisane komunikacijske vještine? To je sve što ti treba za ovo radno mjesto! :)

ŠTO TI NUDIMO?
- mogućnost da od iskusnih marketinških managera savladaš vještine osmišljavanja, provođenja i analize Facebook, Google AdWords, YouTube i drugih kampanja, kreiraš uspješan Newsletter te stekneš znanje o tome kako funkcioniraju društvene mreže
- mogućnost sudjelovanja u radionicama: rad u dCMS sučelju, osnove SEO optimizacije (iliti kako napisati članak koji će na google tražilici iskočiti među prvim rezultatima kad se traže pojmovi navedeni u članku), usavršavanje poznavanja pravopisnih i gramatičkih načela kroz pravopisne radionice, stjecanje komunikacijskih vještina kroz radionice (osnovne komunikacijske vještine, pisanje molbi i životopisa i sl.), stjecanje istraživačkih vještina (konstrukcija upitnika/ankete, statistička obrada podataka, pisanje znanstvenog izvještaja i sl.) i tako dalje i tako dalje.
- izvrsnu referencu u životopisu kao i hvalevrijedne preporuke voditelja projekta
- fleksibilne radne uvjete: rad od kuće, fleksibilno radno vrijeme koje sam biraš sukladno vlastitim obavezama i planovima
- mogućnost napretka na više pozicije unutar portala
- poticanje inicijative: potičemo svaku ideju, prijedlog i kritiku pod motom „Svaki prijedlog je dobrodošao!“ Voditelji projekta osim odgovornosti i pouzdanosti, najviše cijene inicijativu suradnika, odnosno predlaganje i realizaciju vlastitih ideja, bilo u vidu novih projekata i radnih zadataka, bilo kao proširenje postojećih planova i ideja.
- rad u ugodnoj, opuštenoj, poticajnoj i kreativnoj okolini
- stjecanje novih poznanstava i prijateljstava te poslovnih kontakata koji mogu pomoći pri kasnijem zaposlenju

Vrsta posla: volontiranje
Županija: Sve županije

Ako si zainteresiran za posao glasnogovornika pošalji svoju molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1. listopada 2014.

Oglas preuzet s portala Posao.hr