Vijesti Oglasi za posao

Event koordinator (m/ž), Zagreb - PROMO LOGISTIKA d.o.o.

09.02.2015. HUOJ

Promo logistika d.o.o. traži Event koordinatora (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu.

Opis posla:
Koordinacija i asistiranje u pripremi i organizaciji evenata i promocijskih događanja za potrebe plasmana projekata tvrtke i realizacije promidžbenih projekata klijenata. Posao uključuje kreativno i operativno smišljanje elemenata, mehanike i dinamike modela događanja i promidžbenih aktivnosti, usmenu i pismenu korespondenciju, te implementaciju i nadzor tijeka realizacije aktivnosti na terenu. Radno mjesto je dinamično, kao i okruženje, a kandidatu pruža priliku za maksimalnu afirmaciju u profesionalnom i društvenom smislu. Uz kreativne zadatke, radno mjesto zahtijeva izradu ponuda, prezentaciju, i posebno plasman/prodaju idejnih rješenja, te administrativnu obradu od ideje do realizacije.

Uvjeti:
Odgovorna, komunikativna, dinamična i vedra osoba, naglašenih kreativnih, operativnih i društvenih sklonosti, sa željom za stvaranjem, učenjem i radom u svestranom timu.

Stručna sprema:
Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema,

Što se nudi:
Dinamično i društveno okruženje, redovita komunikacija s klijentima, prilika za isticanje kreativnih i operativnih sklonosti, rad u timu, mogućnost napredovanja i dodatne edukacije, putovanja i raznolikost poslovnih aktivnosti.

Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme, Stručno osposobljavanje, Studentski ugovor

Rok prijave 19. veljače 2015.

Dodatne informacije i prijava putem portala MojPosao.