HUOJ • Donacija HUOJ-a Fakultetu političkih nauka u Beogradu
Vijesti

Donacija HUOJ-a Fakultetu političkih nauka u Beogradu

27.05.2011.

Beograd, 20.svibnja 2011. - Predstavnik Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) Krešimir Macan uručio je dekanu Fakulteta političkih nauka prof. dr. Iliji Vujačiću osam naslova iz stručne biblioteke HUOJ-a - PRint iz područja odnosa s javnošću i političkog marketinga. Naslovi će biti dostupni svim studentima koji se žele usavršavati u ovim područjima putem biblioteke PR službe FPN-a.

„Izuzetno nam je drago da su PR dani Fakulteta političkih nauka u Beogradu, koji su se ove godine održali 3. put za redom, otvorili prostor i za suradnju među srodnim fakultetima i udruženjima u regiji. Nadam se da je ovo tek početak jedne uspješne suradnje kroz koju će najviše profitirati sami studenti, što je i jedan od osnovnih ciljeva našeg fakulteta“, izjavio je dekan FPN-a prof. dr Ilija Vujačić.

„Uprava HUOJ-a i njen predsjednik Drenislav Žekić nisu se niti jednog trenutka premišljali kako odgovoriti na molbu PR službe FPN-a. Želja nam je unaprijediti regionalnu suradnju kako naših udruga tako i edukacijskih ustanova koje educiraju buduće kadrove za odnose s javnošću. Ovo je, nadam se, tek prvi mali simboličan korak, nadam se da ćemo Vas uskoro osobno, zajedno s Vašim studenima, imati priliku ugostiti u Zagrebu“, poručio je Krešimir Macan, predstavnik HUOJ-a i ujedno jedan od predavača na prošlotjednom seminaru PRDays u Beogradu koji je s velikim interesom javnosti organizirala upravo PR služba FPN-a.