Vijesti Članovi
PARTNERSTVOM VODEĆE HRVATSKE I SLOVENSKE AGENCIJE ZA SPONZORSTVA I SPORTSKI MARKETING DO ČELNE POZICIJE U REGIJI

Domaća agencija CiV Vetturelli sklopila ugovor o partnerskom odnosu sa slovenskom agencijom SV-RSA

25.02.2014. HUOJ

Tvrtke CiV i SV-RSA, vodeće agencije iz Hrvatske i Slovenije za upravljanje sportskim marketingom i strateškim sponzorstvima, nedavno su sklopile Ugovor o suradnji.

Cilj i glavni motiv uspostavljanja partnerskog odnosa je zajednički nastup te širenje znanja o sportskom marketingu i sponzorstvima te postavljanja standarda na regionalnoj razini. Razlog za uspostavom spomenutih relacija leži u činjenici kako je procijenjeno da sportski marketing i sponzorstva nisu do kraja iskorišteni zbog pomanjkanja informiranosti tržišta o mogućnostima koje navedena područja nude.

Jedan od projekata koji je trenutno u provedbi je istraživanje na razini regije kojim se želi dobiti jasnija slika kako gospodarstvo planira, koristi i evaluira sponzorstva te da li i u kojoj mjeri među državama regije postoje razlike. Time će se kristalizirati stanje unutar sektora te dobiti jasnija slika o trendovima ulaganja u sportski marketing i sponzorstva u regiji. Nadalje, uskoro kreću i stručne radionice koje će obrađivati primjere najbolje praske, predstaviti rezultate istraživanja i potaknuti dijalog o sponzorstvima u sportu. Spomenute aktivnosti svojevrsna su uvertira u godišnju međunarodnu konferenciju SPORTO u organizaciji SV-RSA, koja će se ove godine održati 20. i 21. studenoga u Portorožu.

"Iznimno sam sretan zbog uspostave partnerstva s kolegama u Sloveniji. SV-RSA je iznimno profesionalna tvrtka na razini sportskog marketinga u kojoj smo pronašli poticajne partnere s kojima ostvarenje ciljeva postaje lakše i jednostavnije. Kako se bavimo komplementarnim uslugama, smatram da ovom suradnjom možemo stvoriti dodatnu vrijednost za naše klijente te općenito biti izvor informacija za sve subjekte koji su zainteresirani za sportski marketing i strateška sponzorstva.", izjavio je Viktor Vetturelli, CiV Vetturelli.

Dragan Perendija, SV-RSA: „Sportski marketing i sponzorstva još uvijek su mlada, a s druge strane komunikacijski uzbudljiva i kompleksna  disciplina. U okviru SPORTO projekta uvijek smo vjerovali u sport kao univerzalnu platformu bez jezičnih ili teritorijalnih prepreka. Područje regije nas spaja, a suradnji s agencijom CiV, koja donosi dodatni impuls i dimenziju našemu djelovanju, se veselimo."