Vijesti

Dodijeljene godišnje nagrade "Mlada nada"

18.12.2015.

Studentica Fakulteta političkih znanosti Valentina Stipković dobitnica je godišnje studentske nagrade HUOJ-a "Mlada nada" u kategoriji diplomski rad.

„Stručni žiri razmotrio je i raspravio sve pristigle radove te temeljem unaprijed zadanih kriterija diplomski rad "Obilježja populizma u političkoj komunikaciji Milana Bandića" ocijenio najboljim“, pojasnila je predsjednica žirija Maja Gradišar Perotić.

Pobjednici je osim diplome i statute uručen i poklon bon Svijeta medija u iznosu od 1000,00 kn.

Populizam je termin koji političari olako pripisuju jedni drugima, a ta etiketa nije zaobišla ni Milana Bandića. Razlog odabira ove teme leži u činjenici da dosada nije posvećena pažnja znanstvenika temi političke komunikacije Milana Bandića, koja je vrlo specifična i neuobičajena, dodaje Valentina u izlaganju svog rada.

Zbog nedovoljnog broja prijavljenih radova u kategorijama istraživački rad i komunikacijski projekt, postupak žiriranja nije proveden. No kako bi se ipak nagradio trud studenata svim sudionicima uručene su potvrde o sudjelovanju te izdanja stručne HUOJ-eve biblioteke. Puno uspjeha u danjem školovanju, a potom i radu budućim stručnjacima u odnosima s javnošću poželjela je i članica žirija Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Događaj se održava pod pokroviteljstvom Gradske Skupštine Grada Zagreba.