O Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću Sekcije Studentska sekcija Linkovi

Stručni časopisi i PR portali

PR portali

Online public relations - Portal sa mnogo korisnih PR linkova i PR materijala.

PR Canada - Kanadski newsletter za poslovne komunikatore.

PR Navigator - Portal donosi hrpu korisnih web stranica o PR tematici.

Museum of Public Relations - Online muzej Odnosa s javnošću.

Stručni časopisi

Public Relations Tactics - PR Tactics je mjesečnik u izdanju PRSA koji se bavi vijestima, trendovima te informacijama o praksi odnosa s javnošću. Namijenjen je PR profesionalcima koji žele unaprijediti svoje vještine i ostati kompetitivni.

Public Relations Strategist - Strategist nastoji prezentirati nove perspektive i ideje vezane za važnost učinkovitih odnosa s javnošću na nivou menadžmenta. Ovaj tromjesečnik proučava koncepte i izazove prakse odnosa s javnošću.

Communication World - Izdanje IABC (Međunarodne udruge poslovnih komunikatora) usmjeren proučavanju PR taktika te ideja vodećih mislioca u svijetu komunikacija.

PRWeb - Lider u online vijestima i distribuciji priopćenja za medije. PRWeb je prvi online distributor priopćenja za medije koji je postavio visoke standarde te ih takvima i održava. 

PR Week - PRWeek je vodeći tjednik za engleske PR profesionalce koji rade u svim sektorima javnog života sa nakladom od 16.000 primjeraka koji se distribuiraju u vodeće PR agencije i PR odjele vodećih svjetskih korporacija.

Journal of Brand Management - Ova dvo-mjesečna publikacija nametnula se kao vodeći časopis o brand-strategiji te konstantno donosi najnovije analize i mišljenja vodećih stručnjaka o tematici brandiranja. 

PRnewswire - Mjesto gdje se susreću priopćenja za medije i oni koji ih koriste. PRnewswire koriste mnogobrojne korporacije kako bi odaslala svoja priopćenja za medije.

PR and Marketing - Online izvor za istraživanje i analizu novih poslovnih prilika, tržišnih trendova i još mnogo toga. Ovo je i mjesto za informacije o novim knjigama, studijima, eventima i ostalom.