Baza znanja Stručni skupovi

Best Marketing Hrvatska organizira Video konferenciju: Seth Godin & Alex Hunter - 13.5.2010 Hypo centar, Zagreb

19.04.2010.

Best Marketing Hrvatska organizira 13. svibnja 2010. HD videokonferenciju s megapopularnim marketinškim stručnjakom i autorom čak deset bestsellera - Sethom Godinom koji će sudionicima u svom dvosatnom predavanju prezentirati kako postati nezamjenjiv kao osoba i kao brand. Na konferenciji će uživo nastupiti Alex Hunter (Virgin), vrhunski svjetski predavač i trener koji će govoriti o budućnosti brandinga online i offline. Za lokalni sadržaj pobrinut će se sudionici panel-rasprave koji će govoriti o izazovima brandinga u Hrvatskoj. Kliknite za prijavu.

  SETH GODIN je marketinški stručnjak i autor deset međunarodnih bestsellera koji su promijenili način na koji ljudi razmišljaju o marketingu, promjenama i poslu. Knjige su mu prevedene na više od 25 jezika, a među naslovima prevedenima na hrvatski su: Plava krava, Plemena, Svi marketinški stručnjaci su lažljivci i Malo je in veliko je out. Njegove e-knjige su među najpopularnijima ikada objavljenima. Zaslužan je za razvoj marketinške terminologije, a njegov neukrotiv stil pisanja, govora i blog pisan bez ikakve cenzure i ustručavanja pomogli su mu u stvaranju velikog broja obožavatelja diljem svijeta. Njegova zadnja objavljena knjiga pod nazivom Linchpin ušla je među top 10 najprodavanijih na Amazonu isti dan kada je objavljena. Godin je osnivač i direktor tvrtke Squidoo.com i jedan od najpopularnijih blogera na svijetu.
 
ALEX HUNTER poznati je predavač i trener koji je predavao na događanjima diljem svijeta. Njegova pozadina na funkciji globalnog direktora za online marketing Virgin grupe gdje je radio sve do kraja 2009.godine omogućila mu je jedinstven uvid u svijet brandinga na online i offline platformama. Hunterov rad u bestselleru The Whuffie Factor opisala je autorica Tara Hunt.