Vijesti Članovi

Odlični rezultati poslovanja za agencije Pleon Partner

04.04.2011.

Agencije za odnose s javnošću Pleon Partner i Dialog komunikacije, nastale restrukturiranjem Pleon Dialoga, u 2010. godini ostvarile su ukupan prihod od 4,6 milijuna kuna.

Ukupno su servisirale 23 klijenta iz domena korporativnih i lifestyle komunikacija u područjima energetike, telekomunikacija, financijskih usluga, industrije zabave, duhanske industrije, veleprodaje, prehrambene industrije i industrije ljepote i zdravlja. Svoje usluge pružale su i dvjema udrugama - Hrvatskoj udruzi direktne prodaje (HUDP) i hrvatskom Udruženju društava za tržišno komuniciranje (HURA). Pleon Partner servisira klijente Ketchum Pleon mreže, dok Dialog komunikacije servisiraju lokalne klijente.

"Nakon izuzetno teške 2009. godine, u 2010. smo, zahvaljujući restrukturiranju, postigli rezultate iznad svih očekivanja. Vratili su nam se neki stari klijenti, ušli smo u neke nove niše i produbili ekspertizu u lifestyle komunikacijama. Svim našim klijentima zahvalni smo na povjerenju koje nam ukazuju, ali ovom prilikom posebno moram pohvaliti naš tim, koji je u prošloj godini poduzeo iznimne napore kako bi kvalitetno odgovorio na sve izazove koje donosi nagla ekspanzija. Naša je poruka tržištu PR agencija, koje se svakodnevno susreće s brojnim poteškoćama uvjetovanim općom gospodarskom krizom - budite hrabri za nove iskorake, napori će vam se višestruko isplatiti.", izjavila je Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica u Pleon Partneru i Dialog komunikacijama.

Za dodatne informacije, molimo obratite se na: Dino Švedek, tel.: 01/4557 221, e-mail:
dino.svedek@pleon-partner.hr