OSJ za početnike OSJ praksa

Tvrtke

15.03.2011.

Deloitte Hrvatska

Deloitte Hrvatska jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, poreznog, poslovnog i financijskog savjetovanja te upravljanja rizicima. Deloitte Hrvatska zapošljava više od 140 domaćih stručnjaka i specijaliziranih stručnjaka iz inozemstva.
 
Zahvaljujući globalnoj mreži tvrtki članica u više od 150 zemalja, Deloitte raspolaže vrhunskim svjetskim ekspertima i detaljnom lokalnom ekspertizom, na temelju kojih pomaže uspješnosti svojih klijenata u njihovom poslovnom okruženju.

Deloitteove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne suradnje koja promiče poštenje, vrhunsku vrijednost za klijente, uvažavanje suradnika te snagu kulturalnih raznolikosti. Oni djeluju u okružju koje potiče kontinuirano učenje te nudi nove poslovne izazove i prilike za razvitak karijere. Ako smatrate da imate odgovarajući talent, snagu i afinitet, Deloitte Hrvatska nudi jedinstvenu mogućnost odrađivanja studentske prakse u Odjelu marketinga, korporativnih komunikacija i razvoju poslovanja, u izazovnoj sredini koja će podržati Vaša nastojanja i želje.

Ako ste zainteresirani za obavljanje prakse u trajanju od četiri tjedna, pošaljite svoj životopis na jlovric@deloittece.com, a za sva pitanja slobodno kontaktirajte na isti mail ili telefon +385 (1) 2351 900.

15.03.2011.

Pliva

Osnovana 1921. godine, PLIVA je najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočna Europa. PLIVINO poslovanje obuhvaća proizvodnju gotovih lijekova i aktivnih farmaceutskih supstancija, komercijalno poslovanje, odnosno marketinške i prodajne aktivnosti te istraživanje i razvoj generičkih lijekova i API-ja. Eksterne i interne komunikacije za cijelu regiju koordiniraju se iz ureda u Zagrebu.

Zainteresiranim studentima odnosa s javnošću, novinarstva, psihologije ili drugih humanističkih znanosti PLIVA omogućuje obavljanje stručne prakse u trajanju od četiri tjedna. Za to vrijeme studenti se aktivno uključuju u rad odjela i sudjeluju u svim aktualnim projektima eksternih i internih komunikacija koje organizira i provodi PLIVIN tim Komunikacija, te imaju priliku u praksi primijeniti tijekom školovanja stečena znanja i vještine. Po isteku prakse studentu se izdaje potvrda o obavljenoj praksi.

Ako ste zainteresirani za praksu u PLIVI, pošaljite svoj životopis na adresu info@pliva.hr.