OSJ za početnike OSJ praksa

PR agencije

25.04.2012.

PR praksa - IM&C integralni marketing i komunikacije

Htjeli biste upotrijebiti svoja teorijska znanja stečena na fakultetu u praktičnoj sredini?

IM&C agencija za integralni marketing i komunikacije koja plovi morima PR-a već deset godina i uspješno pronalazi rješenja za različite komunikacijske izazove naših klijenata. IM&C se bavi korporativnim komuniciranjem, kriznim komunikacijama, financijskim komunikacijama, internim komunikacijama, brand PR-om i još brojnim drugim komunikacijama kao temeljem svih odnosa koje stvara.

30.06.2011.

Grayling

Želite li razviti svoje vještine u sklopu međunarodnog komunikacijskog konzaltinga i raditi iz Zagreba na projektima širom Jugoistočne Europe?

Ako ste na prethodno pitanje odgovorili potvrdno, imate priliku prijaviti se za volontiranje u sklopu Grayling SEE Future Communicators Programme.

15.03.2011.

Pleon Partner

Pleon Partner, jedna od vodećih hrvatskih PR agencija, redovnim studentima zainteresiranima za upoznavanje s agencijskim poslom nudi mogućnost obavljanja stručne prakse. Neki od naših klijenata su tvrtke JTI, EVN, Emporia Telecom, Nokia Siemens Networks, Henkel, Philips, Dr. Oetker.

Neki od poslova s kojima će se studenti moći upoznati prilikom obavljanja prakse u Pleon Partneru su: organizacija press konferencija, promocija i evenata, prikupljanje informacija relevantnih za komunikacijsko savjetovanje, evaluacije projekata.

Na zahtjev izdajemo potvrdu o obavljanju prakse, a naknada za obavljanje prakse nije predviđena.
Sve zainteresirane studente molimo da svoje životopise pošalju na info@pleon-partner.hr, s naznakom "Za stručnu praksu".

15.03.2011.

Media Val

Media Val je agencija za komunikacijski menadžment koja od 2003. godine pruža usluge komunikacijskog savjetovanja renomiranim domaćim tvrtkama i multinacionalnim kompanijama, među kojima su Avon, Coca-Cola, Germanwings, LG, Vipnet i druge. Originalnošću i kvalitetom pruženih usluga te profesionalnim pristupom Media Val ostvaruje dodatnu vrijednost klijentima, istovremeno zadržavajući visoku razinu zadovoljstva članova tima u motivirajućoj radnoj okolini.

Agencija svim redovnim studentima nudi mogućnost obavljanja stručne prakse u trajanju od četiri tjedna. Od praktikanata se očekuju ozbiljnost, odgovornost te proaktivan pristup poslu i svakodnevnim zadacima, a nudi im se uvid u rad agencije za odnose s javnošću te stjecanje radnog iskustva u dinamičnoj i ugodnoj atmosferi.

Ako ste zainteresirani za obavljanje prakse, pošaljite svoj životopis na maja.gradisar.perotic@media-val.hr, a za sva pitanja slobodno kontaktirajte agenciju na isti mail ili na broj telefona 01/36 91 852.