Newsletter // 04
travanj  2012

Poštovane kolegice i kolege,

Evo nas već na četrvtom ovogodišnjem izdanju HUOJ-evog newslettera. Travanjski broj donosi još jedan podsjetnik na nadolazeću Izvještajno izbornu Skupštinu  HUOJ-a na kojoj će se prezentirati izvještaj o radu Udruge u posljednje dvije godine kao i izabrati novo vodstvo HUOJ-a. Budući da se radi o iznimno važnom događaju za našu Udrugu, očekujemo Vaše prijave kandidatura te da ćete nam se u što većem broju pridružiti na Skupštini.  
I ovoga puta saznajte  više o skorašnjim stručnim skupovima, ovomjesečnim stručnim časopisima te recentnim stručnim kjnigama.
 

HUOJ VIJESTI

Poziv na Izvještajno izbornu Skupštinu HUOJ-a              

Izvještajno izborna Skupština HUOJ-a održat će se 8.svibnja 2012. s početkom u 17 sati u velikoj dvorani HND-a, Perkovčeva 2, u Zagrebu.

Više informacija o potvrđenom dnevnom redu te prijavama kandidature

Održan 7.Carpe Diem 

Na Zagrebačkoj burzi 21.ožujka održan je 7. Carpe Diem u suorganizaciji Sekcije za korporativne komunikacije HUOJ-a i Zagrebačke burze. Zagrebačku burzu posjetilo je dvadesetak članova HUOJ-a zainteresiranih za komunikacijske principe i praksu Zagrebačke burze. 
Više informacija


Studentska sekcija HUOJ-a
Potaknut velikim interesom studenstke populacije, HUOJ je značajnije aktivirao Studentsku sekciju u okviru Udruge. U posljednjih mjesec dana aktivnosti su se intenzivirale prvenstveno kako bi se studentima približila struka te kako bi se dugoročno promicao profesionalizam među studentima.

Više informacija o radu, misiji, viziji Sekcije te selektiranim predstavnicma studenata

Društvene mreže HUOJ-a

Studentska sekcija uz koordinaciju vodstva Udruge  vodi brigu o Facebook stranici, Twitteru i LinkedInu HUOJ-a.  Lajkajte nas, pratite nas i povežite se s nama :-) 


KARIJERE

Vlatka Škorić imenovana  ravnateljicom Ureda Uprave HŽ holdinga

U djelokrugu nove pozicije, kolegica Škorić  imat će organizaciju i koordinaciju rada službe korporativnih komunikacija, službe međunarodnih odnosa, službe promocije te tajništva Uprave. 
Više informacija                    

STRUČNI SKUPOVI
Simpozij: Mediji na drukčiji način
Priprema , pozor, PR! Pod ovim nazivom 3.svibnja 2012. održat će se četvrti  simpozij Mediji na drukčiji način u organizaciji studenata komunikologije i novinarstva Komuna i Odjela komunikologije  Hrvatskih studija.
Više informacija

EAPC 2012, Dubrovnik
Godišnja konferencija Europskog udruženja političkih konzultanata EAPC 2012 pod nazivom Izračunajte put do političkog uspjeha održat će se od 10. do 12. svibnja 2012. u Dubrovniku gdje će se okupiti neki od najvažnijih europskih i svjetskih stručnjaka iz područja političke komunikacije.
Više informacija

PR ARENA
Treća PR Arena, nacionalna konferencija za studente  o odnosima s javnošću, održat će se 12.travnja 2012. u Sarajevu. Tema konferencije je "Online PR". Više informacija

OSTALA DOGAĐANJA...
Ideja X
 - drugo izdanje nacionalnog festivala kreativnog oglašavanja održat će se 11. i 12. svibnja 2012. u Umagu.
Više informacija

STRUČNI ČASOPISI

PR Tactics

Koliko je važno društveno odgovorno poslovanje saznajte od stručnjaka 5 top DOP svjetskih kompanija. U travanjskom PR tacticsu čitajte kako stakeholderi dobivaju sve više na važnosti  u dobu društvenih medija. Više informacija

STRUČNE KNJIGE


Tell the thruth: Honesty is your most powerful marketing tool, Jonathan Salem Baskin (April 3, 2012)  
Istina je moćan                                                                                                                        marketinški alat i doista jedini način učinkovite                                                                                                            promocije poruke i brenda. Više infromacija

Želite li steći nova stručna znanja ili obnoviti postojeća, podsjećamo Vas na dostupne naslove u biblioteci PRint HUOJ-a.
Knjige možete naručiti na www.huoj.hr.