Vijesti

Glavna tema trećeg izdanja DIABLOGA je autentičnost u influencers marketingu

26.09.2018.

Otvorene early bird prijave po cijeni od 500 HRK

Zagreb, 25. rujna 2018. - DIABLOG ili dijalog s blogerima prva je hrvatska konfe-rencija o blogerima i blogerskoj zajednici, čije će se treće izdanje održati u zagre-bačkom Kaptol Boutique Cinema u srijedu, 21. studenog 2018.

Glavna tema trećeg DIABLOGA je autentičnost, koja se zadnjih godina postavlja kao jedan od ključnih izazova u influencers marketingu. U moru osoba koje objav-ljuju sadržaj na društvenim mrežama i imaju tisuće sljedbenika sve je važnije, ali i sve teže, izdvojiti se iz mase, biti originalan i zanimljiv. Zato ćemo ove godine na konferenciji razgovarati s blogerima i influencerima koji dolaze iz različitih područja i svoj utjecaj grade na različitim teritorijima, između ostalog i sporta i politike.

Iz političke arene pridružit će nam se Krešimir Macan, donedavni savjetnik Vlade Republike Hrvatske za strateško komuniciranje, kojemu su društvene mreže dugo-godišnja strast. Jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša svih vremena, Ivica Kostelić, ispričat će priču o tome kako na temelju svojih sportskih uspjeha i nakon profesionalne skijaške karijere gradi poziciju autentičnog influencera. Iz Srbije nam dolazi Milan Vučićević, internet tajkun, online wizard, bloger i tviteraš poznat pod pseudonimom @nichimizazvan.

Na konferenciju DIABLOG svi zainteresirani mogu se prijaviti putem sustava Entrio, na kojem su otvorene early bird prijave po cijeni od 500 kuna. DIABLOG organizira agencija Dialog komunikacije, a sve novosti možete pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.