Vijesti

Otvoren natječaj za nagrade #kaktus2018!

12.06.2018.

Marketing mreža raspisala je natječaj za četvrtu po redu nacionalnu dodjelu godišnjih nagrada – KAKTUS 2018. Nagrade se dodjeljuju organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrirane kampanje u protekloj godini i to u 25 kategorija.

Natječaj je otvoren do 20. rujna 2018., a o tome tko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regije.

"U protekloj godini realizirane su brojne zanimljive i inovativne kampanje za koje smatramo da su vrijedne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Natječaj za KAKTUS nagrade prilika je da izmjerimo da li su to zaista drugačije ideje i one koje opstaju, ali i ocijenimo napredak struke. Pored toga, ove godine naglasak festivala bit će na kvalitetnim i vanvremenskim egzekucijama, bez kojih ni jedna ideja ne bi mogla da preživi. Očekujemo puno dobrih kampanja koje će ukazati na trendove razvoja, ali i na izazove koji određuju budućnost kreativne industrije u Srbiji", rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivačica i urednica portala Marketing mreža, koji je organizator festivala KAKTUS 2018.

Nagrade će biti svečano dodeljene na četvrtom nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2018, koji će biti održan 12. i 13. studenoga u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Uvjete natječaja, kao i sve druge relevantne informacije potražite na mrežnim stranicama: www.kaktus.rs.