Vijesti

Dodjela nagrade „Mlada nada“ na 4. Studentskoj konferenciji HUOJ-a 

06.12.2017.

Dodjelom godišnje nagrade „Mlada nada“ zaključena je 4. Studentska konferencija HUOJ-a. Nagrade su se dodjeljivale u tri kategorije: za diplomski rad, završni rad i komunikacijski plan.
 
Stručni žiri u sastavu Mirela Holy, predsjednica stručnog žirija, Zdeslav Milas, prodekan Visoke škole Edward Bernays, Igor Vukasović, direktor korporativnih komunikacija Addiko Bank, Manuela Šola, vlasnica agencije Komunikacijski laboratorij te Andreja Pavlović, direktorica društveno odgovornog poslovanja u Hauska & Partner Grupi, o najboljem radu iz svake kategorije odlučivao na temelju četiri kriterija: stručnost i ozbiljnost u pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost rada.
 
Nagradu „Mlada nada 2017.“ u kategoriji najbolji diplomski rad osvojila je Karolina Zelenika za „Važnost javnosti u strateškoj komunikaciji kulturnih institucija: primjer GDK Gavella“, mentorice Jelene Jurišić s Hrvatskih studija Za najbolji završni rad nagrada je pripala Marini Glumac za rad „Društvena odgovornost kao važan aspekt uspješnog poslovanja, mentorice Julie Perić s Ekonomskog fakulteta u Osijeku. U kategoriji komunikacijskih planova nagrađeni su Antea Anđelić, Dora Kušanić, Ines Marinčić i Vanio Smoković za „Uberi knjigu, dohvati prijateljstvo“, mentorice Matilde Kolić Stanić s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.
 
Nagrada za najbolji seminarski rad nije dodijeljena budući da su u toj kategoriji bila prijavljena dva rada, od minimalnih tri. Kako bi promijenili tu činjenicu te omogućili da se iduće godine za nagradu najboljeg seminarskog rada prijavi veći broj studenata, žiri je dodijelio zahvalnice Luki Šipiću i Magdaleni Denoni.
Na samom kraju nagrađeni studenti sudionicima konferencije prezentirali su svoj rad i dokazali zašto su baš oni zaslužili biti dobitnici nagrade  „Mlada nada 2017.“.

Pogledajte fotogaleriju na našoj Facebook stranici.