Vijesti

U Mostaru konferencija okuplja stručnjake iz regije iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija

20.11.2017.

U organizaciji Studija odnosa s javnošću Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru 23. i 24. 11. 2017. održat će se 2. međunarodna znanstveno-stručna konferencija „PR Days Mostariensis“ čime drugu godinu za redom Mostar postaje središte stručnjaka s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija iz regije. Ovogodišnja tema konferencije je „PR 3.0“.

Program konferencije počinje u četvrtak, 23. studenoga u 16.00 sati u hotelu „Mostar“.

Drugoga dana, 24. studenoga, konferencija će se održati u amfiteatru „Sokrat“ na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s početkom u 9.00 sati.

Program konferencije je podijeljen u četiri sekcije: „Političko-institucionalni PR 3.0“, „Mediji 3.0”, „Korporativni PR 3.0“ i „PRaksa 3.0“, a može se vidjeti na http://prdays.ba/.

Ciljevi „PR DaysMostariensis“ su prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću i srodnih znanstvenih disciplina, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara i poticati ih na stvaranje i prihvaćanje profesionalnih standarda i etičkih načela te nagrađivati izvrsnost na navedenom komunikacijskom području.