Vijesti

RTL Digital Shapers konferencija - Upoznajte ljude koji mijenjaju Hrvatsku

10.11.2017.

Digitalna transformacija jedna je od ključnih nositelja moderne ekonomije, a zbog njene velike važnosti taj se proces često naziva i četvrtom industrijskom revolucijom. Upravo će digitalna transformacija biti tema jedinstvene konferencije Digital Shapers koja se organizira u sklopu RTL-ove istoimene cjelogodišnje platforme.

Brojni domaći i strani stručnjaci okupit će se 30. studenog u Kaptol Boutique Cinema kako bi kroz panele i predavanja pokazali uspješne projekte iz područja digitalne transformacije. Svoja će bogata i inspirativna iskustva o kontinuiranim promjenama koje digitalizacija unosi u poslovne procese s publikom podijeliti Bert Habets, CE-CEO RTL Grupe, Henning Tewes, CEO RTL Hrvatska, Richard Rodgers, direktor marketinga tvrtke Infobip, Hugues Decosse, generalni menadžer Deliverooa za Francusku, Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za Hrvatsku te mnogi drugi.

Uz predavanja, održat će se i radionice o konkretnim rješenjima kako pokrenuti bržu digitalizaciju unutar organizacije. Neke od tema bit će podizanje i oformljavanje digitalnog odjela unutar kompanije, procesi automatizacije marketinga te stvaranje globalne kompanije u Hrvatskoj.

U sklopu konferencije birat će se i Digital Shaper godine, osoba koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske. Nakon konferencije RTL će putem platforme pratiti napredak i priče Digital Shapera, promovirati njihove projekte, pratiti dobre prakse iz drugih zemalja te razvijati indeks digitalne transformacije.

Za dodatne informacije pratite nas na Facebooku i na webu.