Vijesti

Govornička akademija Demosten

11.10.2017.

Akademija Demosten je govornička škola koja svakog polaznika želi pripremiti za javni nastup, izlaganje, komunikaciju kojom će prezentirati svoje mišljenje na najbolji mogući način.

Sama ideja stvaranja akademije nastala je svakodnevnim promatranjem javnih i manje poznatih osoba koje u situacijama kada trebaju prezentirati sebe i svoj stav kažu puno a ustvari jako malo. Slušatelji  i promatrači ne shvate  ih u potpunosti, a mnoge unazadi trema ili predimenzioniranje onoga što žele reći.

Cilj Akademije i njezinih predavača jest svojim polaznicima – bili oni studenti ili poslovnjaci – ukazati na važnost retorike u profesionalnom i osobnom razvoju čovjeka te ih pripremiti za kvalitetnu svakodnevnu i poslovnu komunikaciju, osloboditi ih straha od javnoga nastupa i naučiti ih kako samostalno i uvjerljivo prezentirati ideju. U Akademiji će polaznici naučiti kako postati vrhunski komunikatori koji aktivnim slušanjem pridonose stvaranju produktive radne atmosfere.

U 18 različitih modula koje Govornička akademija Demosten nudi, predavači će polaznike naučiti kako postati dobar govornik, kako biti uvjerljiv, ali kratak, kako dobro odraditi razgovor za posao te kako učinkovito prezentirati i potom prodati vlastitu ideju. Osim toga, polaznici će biti upoznati i s najvažnijim elementima osobnog stila, brojnim retoričkim tehnikama te s važnošću neverbalne komunikacije i emocionalne inteligencije.

Tijekom predavanja polaznici će učiti od mladog, visokoobrazovanog i dinamičnog tima stručnjaka: komunikologa, novinara, psihologa, fonetičara, glumaca, sociologa i dizajnera.

Komunikacija je ono što pokreće i najvažniji je kriterij kod zapošljavanja. Naučite kako govorom pokrenuti stvari u smjeru kojem želite.

https://umjetnost-komunikacije.hr/