Vijesti

Hrvatska ima predstavnika u žiriju za najprestižniju europsku sponzorsku nagradu!

05.10.2017.

Dijana Vetturelli - jedina osoba iz jugoistočne Europe koja je uspjela dva puta zaredom biti izabrana u žiri koji bira najprestižniju europsku sponzorsku nagradu.

ZAGREB - Već drugu godinu zaredom, Dijana Vetturelli izabrana je kao članica žirija koji bira najprestižniju europsku sponzorsku nagradu. Riječ je o ESA Excellence Award, a izbor u žiri predstavlja iznimno veliki uspjeh i dokaz da se hrvatsko znanje cijeni i na europskoj razini, budući da svaki član žirija prolazi strogi selekcijski proces.

Ova nagrada dodjeljuje se jednom godišnje najboljim sponzorskim projektima u protekloj godini u Europi, i to u 25 kategorija. Osim osnovnih kategorija, dodjeljuju se nagrade i u dvije posebne kategorije, ESA Best of Europe za najbolji sponzorski projekt u Europi te ESA Sponsorship of the Year za najbolju sponzorsku kampanju godine. Među dosadašnjim osvajačima nagrade bile su neke od vodećih svjetskih kompanija, poput Vodafona, Lloyds Banke, O2, Lidla i mnogih drugih.

Inače, Dijana Vetturelli, do sada jedina osoba iz jugoistočne Europe koja je uspjela dva puta zaredom biti izabrana u ovaj prestižni žiri, direktorica je tvrtke VETTURELLI koja se usko specijalizirala za razvoj sponzorskih strategija i implementaciju sponzorstava.

Organizator nagrade je European Sponsorship Association (ESA), krovna organizacija koja okuplja tvrtke i organizacije koje koriste sponzorstva u svojim poslovno-marketinškim strategijama, a proglašenja pobjednika i glavna ceremonija održat će se 07.02.2018 u “Znanstvenom Muzeju” u Londonu.