Vijesti

Radionica Krizno komuniciranje na društvenim mrežama - Zadar i Split

26.09.2017.

Dalmatinska podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću u suradnji sa Zadarskom i Splitsko-dalmatinskom županijom organizira besplatnu radionicu „Krizno komuniciranje na društvenim mrežama“ za svoje članove, ali i za ostale zainteresirane predstavnike lokalne samouprave, Stožera civilne zaštite i Krizne stožere Gradova i Općina u županijama te studente.
 
Odnosi s javnošću su u zadnjih nekoliko  godina, razvojem interneta te posebice pojavom društvenih mreža, značajnim dijelom postali online, pojavili su se brojni novi online kanali putem kojih se može komunicirati s javnošću,  koje je potrebno razumjeti i znati kvalitetno upotrebljavati. Sudionici radionice će naučiti da komuniciranje putem društvenih mreža osim što donosi mogućnost komuniciranja s velikim brojem korisnika donosi i mogućnost komuniciranja s medijima. Također će naučiti kako lokalna i regionalna samouprava može korištenjem društvenih mreža reagirati u slučaju krize i suzbiti širenje negativnih  ili krivih informacija.
 
Na radionici će biti riječi i o dvosmjernoj komunikaciji i pravilima koji se moraju slijediti, dobrom i lošem kriznom komuniciranju, kako biti spreman na krizu i prije nego što se dogodi i važnosti radikalne transparentnosti kao najboljem modelu online ponašanja.
 
Predavači su Krešimir Macan (Manjgura) i Jerko Trogrlić (Vajt).
 
Radionica će se održati u:

  • Zadru, u srijedu, 4. listopada 2017. godine u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije (B.Petranovića 8, Zadar) s početkom u 11 sati (predviđeno trajanje do 14,00)
  • Splitu,u četvrtak, 5. listopada 2017. godine u dvorani na 4. katu Doma Splitsko-dalmatinske županije (Domovinskog rata 2, Split) s početkom u 11 sati (predviđeno trajanje do 14,00)

Molim vas da  zbog ograničenog broja svoje sudjelovanje prijavite na e-mail informiranje@zadarska-zupanija.hr  za radionicu u Zadru i na email informiranje@zadarska-zupanija.hr i kabinet@dalmacija.hr za radionicu u Splitu.