Vijesti

Prijave za studentsku nagradu od 15.9.

30.08.2017.

U pripremi je 4. Studentska konferencija i dodjela godišnje studentske nagrade "Mlada nada“, kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.

Dvodnevna konferencija održat će se 5. i 6. prosinca 2017. godine u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5, Zagreb. Drugog dana konferencije dodijelit će se i nagrade najboljim radovima pristiglim na natječaj Mlada nada.

Natječaj za prijavu radova bit će otvoren od 15. rujna do 25.listopada 2017. godine te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2016./2017. u kategorijama:

  • Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad
    Nagrada se dodjeljuje za najbolji seminarski rad iz područja odnosa s javnošću. Seminarskim radom smatra se rad koji je student izradio u sklopu studijskog programa, a za koji se smatra da predstavlja samostalnu stručnu obradu izabrane teme kojom student pokazuje teorijsko i praktično znanje kao i sposobnost samostalnog služenja literaturom.
  • Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad
    Nagrada se dodjeljuje za najbolji diplomski rad iz područja odnosa s javnošću. Pod diplomskim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka diplomskog studija.
  • Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan
    Nagrada se dodjeljuje za najbolji komunikacijski projekt iz područja odnosa s javnošću. Pod ovim se smatra autorski projekt koji je student samostalno izradio u sklopu nekog od kolegija tijekom studija.

  • Nagrada se dodjeljuje za najbolji završni rad iz područja odnosa s javnošću. Pod završnim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka preddiplomskog studija.

Uskoro više informacija!
 
Maja Vela
Glavna tajnica