Aktivnosti Udruge

Godišnje konferencije HUOJ-a

Godišnje konferencije za odnose s javnošću HUOJ-a najstarija su i najvažnija aktivnost Udruge. Konferencije su izuzetna prilika za informiranje o novim trendovima u struci jer su predavači ugledni strani i domaći stručnjaci te za bolje upoznavanje i razmjenu iskustava članova. Konferencije su izvrsno posjećene, okupljaju oko 300 - 400 kolega iz Hrvatske i zemalja bliže regije. Dosad je održano 15 konferencija i sve su bile odlično popraćene.

 

20.11.2018.

Novi programi KOMferencije o komunikacijama

Vjerujemo da su agencije za odnose s javnošću središta izvrsnosti i pokretačka snaga i naše udruge i cjelokupne struke. Stoga smo u program KOMferencije o komunikacijama uključili dva programa čiji je temeljni cilj predstaviti upravo agencije, ali i otvoriti teme izazova i novih trendova u agencijskome poslovanju. To su A+ Agencijska izvrsnost i Predstavljanje agencija za odnose s javnošću PechaKucha.
01.11.2018.

19. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Zagreb, 30. listopada 2018. - Uloga odnosa s javnošću je razvijanje uspješnog dijaloga između organizacije i njezinih ciljnih javnosti. Stoga će ove godine na konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) glavnu riječ voditi svi osim komunikatora. Prijava i saznajte više na: https://www.komferencija.hr

 

19.04.2017.

Obavijest sudionicima 18. Konferencije - kružna linija prijevoza

Kako biste pravovremeno stigli na program naše konferencije organizirali smo kružnu autobusnu liniju samo za vas. Molimo da se držite satnice i da na odredište na kojem autobus staje stignete par minuta ranije.
03.04.2017.

U tijeku su redovite prijave za 18. godišnju konferenciju HUOJ-a

Prijave za 18. godišnju konferenciju „Punoljetni smo!“ koja će se održati u Osijeku od 20. do 22. travnja 2017. godine u dvoranama Poljoprivrednog fakulteta Osijek otvorene su do 12. travnja 2017.